Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

ben takip ettigimden degil ama betadan sonra mmolarda goc olmasi normal, hep oyle oluyor, betaya girenlerin %90 i normalde oyunu alacak sabit musteri kisileri degil zaten ordan hoop baska betaya giderler, ziplayanlar onlar, baya buyuk oynak bir kitle oldugu icin beta rakamlari yaniltici oluyor genelde.

oyun ciktiktan 1-3 ay sonraki gunluk kullanici rakamlarina bakmak gerek. su an icin asiri pozitif yada asiri negatif degil, ikisi de var.  Dolayisi ile oyle bombastik bir cikis beklemek zor. ortalarda birsey olacak gibi en iyi ihtimal.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 16-17 levela kadar oynadım güzeldi ya. iade edilecek bi durum yok gayet oynanır durumda oyun ve gelişmeye çok açık. 100 tl de mükü fiyat.

bölüm açmaya gerek var mı bilmem ama seçilecek server, faction gibi şeylerin organizasyonu iyi yapılmalı yoksa abuk subuk dağılır herkes ?

sadece şu aptal dincileri seçmeyin de diğer ikisinden biri bana uyar sdfg

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oynanır şu aşamada. end game'i bilmiyoruz hala, oyun yapımcılarının kararları etkileyecek ileride oynayıp oynamayacağımızı. 

release'den sonra 2-3 ay geçmesi lazım herkesin son levele gelip keyifli olup olmadığını görmesi için. hala sağda solda yorumlar görüyorum oyun boş, yapacak bir şey yok, release için çok erken gibisinden. 

dediğim gibi dev'lerin release den sonra bize ne içerekler sunacağına bağlı oyun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 saat önce, DynamicK dedi ki:

oyunun kendi bolumunu acmak icin erken mi? 

bence açılır Türkiyede baya oynayan var KAMMA serverı türk serverı gibiydi. eğer sitenin tıklanma gibi bir derdi varsa olabilir. Yoksa da olabilir çünkü çok fazla detay tutorial vs var.

12 saat önce, tiLi dedi ki:

iade etsem mi etmesem mi anlayacak kadar oynayamadım oyunu. tam iade edecem diyorum dynamick çıkıyor bölümünü açalım diyor

Etme etme oyna mis gibin oyun. Combat sistemi çok bozuk onu düzeltirlerse oyunun combatı da çekilir çile olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide düzelmeyeceği anlamına gelmiyor ki? Şuan cok bozuk durumlar var onları düzeltirlerse combat çekilir. 1 2 Dezavantaj eklenirse openworldde herkes yakalanır. Şuan adamlar combatta en büyük hatası yaptığın hiçbir şeyin dezavantajı yok. Pot içiyorsun koşarak yemek yiyorsun koşarak. Greataxe bozuk hatchet bozuk lifestaff stack limiti olmadığı için bozuk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda oyun sadece pvp değil pvp aspecti daha ön planda pve de takılabiliyorsun. Benim zaten opsiyonum belli. Düzelmezse Merchant gibi takılıcam gather yapcam Craftlayıp satacam onu bunu yapcam pve yapcam. O yüzden oyun düzelmese de pve olarak yapabileceğin baya bir şey var. En azından Wow gibi Levela gerek yok prof için lel. Oyun sana 2 türlü oyun oynama seçeneği sunuyor. Hatta daha fazla sunuyor benim keşfetmediğim şeyler de vardır illaki. Sen sanıyorsun ben cok mu mutluyum bu combat sisteminden. Aptallık suanki combat sistemi. Melee aşırı bozuk Abusecu tipler melee gayet iyi falan diyorda değil yani. Bu da betadaki adamların beş para etmez tester olduğunu gösteriyor. Silahlarda gram denge yok. Herkes kullandığı silahı bufflatmış direkt abuse etmek için.

phoenix_daoc tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PVE contenti yaparsın o dediklerine ama şu an PVE contenti aşırı eksik oyunda. 

ve mmo oynayanların büyük bir bölümü de PVE sevici. pvp için içerik var oyunda keyifle oynarsınız sıkıntılar da düzeltilirse. ama pve veya solo için şimdilik başlamasanız da olur oyuna.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şaşırmadığım ertelenme. eksik çünkü oyun. ertelenmesi sevindirici bir haber bu arada. bu haliyle çıksaydı 1 ay oynayıp terkeden sayısı baya fazla olurdu.

yalnız 1 aylık erteleme yerine daha fazla getirselerdi iyi olurdu. 

Oce4n tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 4.08.2021 at 14:49, dreagloth dedi ki:

Oyun mis gibi değil, gayet vasat, ama 100 tl işte.

Bence vasat demek haksızlık. Evet adamların tecrübesizliklerinden kaynaklanan; balans problemleri, buglar, server stability sıkıntıları mevcut ama kısa bir sürede düzeltilebilir diye düşünüyorum. Oyunun başarılı olduğu birçok yönüde bana göre var. Grafikler, ses özellikle, combatı ve crafting sistemi. Wow, eso ya da ff14’ten daha çok keyif veriyor. 
Ücretinin de 100 tl olması, beni gayet 5-6 ay götürür. Baktık düzeltemediler ve ellerine bulaştırdılar, ashes of creationı bekleriz. 

Mina tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 saat önce, samaella dedi ki:

Olm oyun gecen sene de eksik degilmiydi lol napiyor bu adamlar. Hala bir sey yok oyunda

staggerı kaldırdılar combat sistemi ile uğraştılar. Ve betaya secilen insanlar sadece oyunu oynadı bence. Oyun gerçekten 1 senede sadece staggerı kaldırıp combat revamp yapmış gibi gözüküyor. Betadaki adamların derdi eşitlik değil bence benim silahım daha güçlü olsun mantığı. O yüzden oyunun combatında doğru dürüst denge yok. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...