Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

23 saat önce, Gangren dedi ki:

 

@screwy ve @xunn başlayıp, yeterince competitive olmadığımız için Sam ile kavga edip ilk hafta sonrasında PvP-oriented bir guilde geçebilirler.

 

The man knows me.

Bi analiz videosu izlemiştim oyunla ilgili beni triggerlayacak herşey burada ve kesinlikle core combatı iyi değil. Bissürü güzel oyun var onyayabileceğimiz, ben özledim herkesle oynamayı ama bi tık daha quality ve ömrü olan birşeyi tercih ederim.

xunn tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, samaella dedi ki:

Oyunun nesi iyi şu craft derinligi saçmalığı haricinde örnek verirmisiniz. 

mesela combat mekanigi zone pvp vs Gw veya warhammerdan farkı nedir?

 

 

 

Oyunun iyi olan tarafı ücreti; evet ciddiyim.

Piyasada, içinde bulunduğumuz dönemde sub veya premium ödemeden, tüm özelliklerine sınırsız erişebilecek başka MMO yok gibi.

Jack of All Trades'in en iyi örneği gibi.

Steam altyapısı üzerine kurulu, combat'ı belli bir akıcılığa sahip, orijinal ve yeni bir setting'e sahip, gerçek anlamda çok oyunculu, trading / open world PvP / alternatif PvE olan bir oyun gibi görünüyor.

Bu oyuna 250 TL falan isteselerdi ilgilenmezdim ama kıytırık pixel indie oyunların bile 70 TL'den kapı açtığı dönemde, 100 TL'ye gelişime açık, full fledged MMO? Yes please.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu deneyecem yaaa. Çok fazla vakit gömemem. Çalışıyom ben artık yaaaaa! Casual casual takılırım, wow un bir aylık sub ının 150 tl olduğu yerde 100 tl bişii değil. Kozmetik desen zaten wow a da bayılıyoduk arada, çok sorun değil pw2 bişeyler olmadığı sürece. WoW bile oyun içi gold ile (ki yersen) BFA son patchinde corrupted item geyiği ile bayağı p2w item kastı. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, samaella dedi ki:

mesela combat mekanigi zone pvp vs Gw veya warhammerdan farkı nedir?

 

 

 

mmoların güzel yanlarını almış. warhammer gibi bölge ele geçirme, kale alma var. rift gibi portallar açılıyor şehirlerde, kapatmazsan çoğalıyor. craftı albion'un birebir aynısıymış söylediklerine göre. bence en önemli özelliği çok kolay olması. her şeyi anlatıyor oyun ve alışma süreci geçirmiyosun. çünkü çok basit ve kullanışlı yapmışlar.

combatı leş bence oyunun. hiç akıcı değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu janjanlı ışıklı mışıklı japon oyunlarının combatını arıyorsanız yok. Benim çok hoşuma gitti combat mekanikleri. Öyle ben nerdeyim lan göremiyorum büyüden skillden bişey durumu yok. Herşey net sade. Tabi zevk meselesi. Herkesi memnun edecek bir mmo gelene kadar beklemek iyi olabilir. Şöyle craftı derin combatı aksiyonlu ama sade hikaye güzel grafikler doyurucu. Sağlam serverlar. Bekleyelim bakalım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@zipzip sen Petada mısın? gördüm sanki seni Nası akıcı değil aga? Bak attığım videoyu izle buna akıcı değil diyorsan bilemicem. Eğer animasyon iptalleri skilleri üst üste kullanmayı bilmiyorsan sadece Sol click yapıyorsan doğru hiç akıcı değil.

2 saat önce, Densiz dedi ki:

Oynanış bana sıkıcı göründü. Twitch de bile izlerken içim bayılıyor. Oysa ne hayallerim vardı ?

İzlediğin tipler bence sıkıcı olabilir. Bir de şunu denesen ya Densiz

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

22 saat önce, kizillelma dedi ki:

Yuhhhh..

https://www.youtube.com/watch?v=yWKodcgPRZY

Bu oyunu savunanlar var

...

Sırtında ok kalkan medium zırh demir omuzlukla çantasında bi dolu envanterle karakterin yüzemediğini hiç fark etmemişim ya ben oynarken. 

olurmu lan böyle saçmalık yok kesin oynanmaz. Yüzmesi lazımdı yüzemese bile suya girince boğulmasın olmadı uçsun. 
 

hala bu oyunu savunanlar var. 
 

ahaha ??? güzelmiş. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...