Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

On 29.05.2021 at 06:12, phoenix_daoc dedi ki:

Herkes oynayacak ya millet atıp tutuyor yok refund yok oynamam falan ?

asdasd

On 21.07.2021 at 12:14, phoenix_daoc dedi ki:

Alıyorsun hatchetı sol click yap geç. Eğer ciddi ciddi hatchetı düzeltmezlerse ben oyunu refund edicem. Milletin ego masturbasyonuna malzeme olmak gibi bir niyetim yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, Mal dedi ki:

oyun mmo bağımlılığı hissi uyandırıyor gerçekten. dün sabah kalktım ilk iş oyuna girmek istedi canım. sonra bugün boşver yarım bıraktığın oyunları oynarsın dedim.

düşük sistemde nasıl oynanıyor görmek isteyen varsa

  Gizli içeriği göster

 

 

Forest, is that you..

icim sisti kos dur ve kosu animasyonu kotu mu ne?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam xeno sensin.

Tamam goldbaren sensin.

Şuan lvl 31 oldum life staff oynuyorum light armor giyilmez medium bile giyilmez bence heavyden başka bir şey giyilmicek gibi sanki. Ama lifestaff kullanırken pvede light armor çok güzel mob kesmeni sağlıyor. Hatchet konusu gelecek olursak çok bozuk silah. YAni nerflenmiş hali falan diorlarda yüksek attack speedli barzo gibi daldığın bi silaha en azından cc koymamalısın. movespeed var lifesteal var ölümsüzlük var 2 saniye immob ediyorsun, e gel bir de beni öp. Bence mantıksız bir silah + meleelerde aim assist var adam yanlıs yere swinglese bile düşmana doğru saldırıyor. Her türlü taktiksel +sı var. Ölmeye yakın berserk bas yakalamak için berserk bas dibine girdiğinde stunla ve locktan cıkarma + saçma dps ve hiçbir şekilde atakların bozulmuyor sana vursalar biler. Karşınıza gelince anlarsınız silahınızın ne kadar tırt ve çaresiz oldugunu.

Valla duruma göre bi counterplay çıkmazsa refund edebilirim yani ciddi ciddi. Dediğim gibi çok rahatsız edici bir silah.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, goldbären dedi ki:

anamıza küfretmiş galiba şikayete bastım..


ben haçetin op olmasına itiraz etmedim hiç, o kadar hypelı giderken "mükemmel olacak herkes tapacak" hpye yaparken ilk mesajın küfür kıyamet olması güldürmüştü.

hype devam hala REİS. Güzel gidiyor gayet. Oyun güzel ki baya bi satış yaptı herkes cok olumlu oyuna karşı her oyunda salakça şeyler var. Archeagede dark runner diye bi dönemden geçtik. Oyunu oynadıkça her türlü oyuncuya hitap ettiğini de algılayabiliyorsun ya pvp yapmadan 0 pvp ile bile oyunu oynayabiliyorsun güzel bir özellik gibi duruyor. Grafikler gayet yeterli ama sesler muazzam aşırı kaliteli bi iş çıkmış ses konusunda ağaç keserkenki ses resmen asmr xd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz oynayın sonra yorumlayın bence. Evet hatched life staff a karşı etkili. Adam helaer karşısında piskopata bağlamış viking var ne bekliyosun. Hatched la spear a dalsana bak bakalım neler oluyor. 27 lvl hatched oynuyorum. Beta alpha da da hatched oynadım. Spear çıkardılar yalan oldu. Adam seni yere çakıyor mala bağlıyosun. Adam 2 metreden vuruyo sen 30 cm yakına girmen lazım. Bende ondan ağlıyayım. Spear oynarken karşına great axe gelirse hiç durma başla ağlamaya adam tepene bir biniyor 4 kere filan vuruyo zaten. Neyse yani her class ın başkasına avantajı var. Hatched healer vs maul healer a karşı her türlü alır. Hatched healer vs misket healer ağlarsın. Hemen başlarsın ne saçma oyun bu lan diye. Yaklaşamıyosun adam seni öldürüyo diye. Yani oyun sandığınızdan derin biraz oyanamak lazım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...