Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

daha başındayım ama söyleyebileceğim ilk şey oyun keşfetme isteği uyandırıyor. atmosfer güzel. combat olarak pek değişik bir şey yok çat çut giriş kılıçla. ilerde değişir mi bilmem. lore nasıl oyuncular arası etkileşim nasıl boss fightlar nasıl ona göre oyun iyi olabilir. birde oyuna giren bir daha çıkmıyor şu an. 4 kişilik sırayı yarım saat bekledim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

conan exiles meets albion gibi sanki bu arada. sığ combat derin crafting. themepark tabtarget mmolarla kıyaslamamak lazım combat kafasını zaten hiç o kafada yapmamışlar ama tuning + bi tık daha derinlik katabilirlermiş. 

gördüğüm kadarı ile bu oyun end game crafting ve sosyalleşme anlamında sunduğu ölçüde başarılı olur. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çıkmadı closed betada şu an. cb çıkmadıysa oyunu satın alıp oynayabilirsin.

bugün yeni şeyler keşfettim; kıyafet ağırlığına göre verdiğin dmg ve dodge mekanizması değişiyormuş. craftlarken eşyaların bankada olması fark etmiyor direkt bankadan çekiyor. 

bi de her şehrin bankası kendine. o biraz garip, güzel de değil de bilemedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun iyi gidiyor şu an. Ceaftimg bayaa derin. Malzemeleri toplama filan ayrıntılı çok farklı bölgelerde craft ettiğin itemlar değerli dolayısıyla. 
ev alma işi güzel avantajları var. eve recall atma filan. 
Bam güm dalma işini dengelemişler hatchet için. Hit box ı küçük tutmuşlar adam spear la gelirse deşiyor. 
cs oynayan tayfa tüfek silah okla head shot atıyor tehlikeli. 
 

omersem tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı level dungeonlar baya zor olmuş. Raid boss kesiyon sanki kite la heal at filan. Bossu tanklamak mümkün değil zaten 2 kere vuruyo. Deli dana gibi koşuyon o ara rangeler giydiriyo. 1 tane melee addleri tutuyo. Healer götünden soluyo zaten. Ama adrenalin yüksek güzel o açıdan. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mountlar da sonradan eklenecek diyolardi. Ben de o kısma takığım. Neyse ya 100 tl anasini satim arada acar oynarim en kotu. 1 gun baktim sadece, oynanabilir duruyor. Ozellikle preview eventtekine kiyasla daha akici oyun, o hantalliktan uzaklasmis bi. Combat tatlilasmis. Sadece magic silahlarin projectilelarinda bi delay var ates ettikten sonra. O gicigima gitti umarim duzelir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beni deli sardı. Bir kere oyun motoru muazzam çok güzel görünüyor herşey. Ayrıca insana bir devam etme hissi geliyor. Hikaye güzel olmuş. Savaşlar heyecanlı ama boss fightları tek geçtim. Terletiyor resmen öyle girdim bam bam vurdum öldü yok. Bayaa taktik kite heal skill managment lazım. Yarım yamalak itemle girersen tek atıyor zaten. Boss fightta bir kere düştünmü diğer oyuncular seni kaldırabiliyor 2. Kere düştünmü s.ktiri çekip fight dışına atıyor içerdekiler ölene kadar bekliyosun. Bence oyun şu son dönemdeki en iyi mmo. 300 ₺ mmo satıyorlar ne bok yediğin belli değin fightlarda flan. 
comunity arıyorsanız new world için gelin. 20-25 kişi gibiyiz şu an için. 

https://discord.gg/hkVbMzAv

omersem tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...