Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

Alıyorsun hatchetı sol click yap geç. Eğer ciddi ciddi hatchetı düzeltmezlerse ben oyunu refund edicem. Milletin ego masturbasyonuna malzeme olmak gibi bir niyetim yok. Yarım saate yakın pvp flag gezdik 4 kişiyiz 3v4v5 fight yaptık gayet normaldi öldük öldürdük. Geldi 1 tane hatchet adam bütün hepimizi kesip durdu. Yani kesemiyorsun adamı çok rahat kesiyor. + oyunda yakalayamama gibi bir problem var. Combat çok iç açıcı değil yani o gördüğünüz kapalı alan fightları gibi fightlar dönmüyor open worldde adam bildiğin 2.5km falan koşuyor kaçmaya çalışıyor senden ki kaçıyor. Koşan adama yetişme gibi bir problem varken yetişsen bile adama vurmaya clsıtığında animasyon bitmeden hareket edemediğin için adam depar basıp kaçıyor çok rahat. 

 

Bu arada gerçekten hatchet oynayın oynayacaksanız başka hiçbir şey oynamayın. böyle bir aptallığa göz yumduklarına inanamıyorum gerçekten. Yani o kadar bozuk ki anlatamam ya aşırı bozuk yani delirtti beni. Ölümsüzlük var cc kırma var movementspeed var Karakter allah resmen. 1 kere vurdu mu hareket edemiyorsun ölüyorsun. Kapıştığımız adam başka silaha geçmiyordu yani o kadar öyle diyim size elinde bi tane balta Movement speed buffını basıyo geliyo yakalıyo seni 1 kere vuruo hareket edemiyorsun sonra vurduklarında da hareket edemiyorsun ölüyorsun bu olay. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 dakika önce, cicibeybe dedi ki:

rage icinde atilmis bir post gibi sanki...

Rage bitti artık kaç saat geçti. o zaman sinirlendirmişti bu mekanik. Ama her hatchet karşıma geldiğinde küfür edicem çünkü çok bozuk.

 

2 dakika önce, Mosquito dedi ki:

Selam,

Hangi servera girdiniz nerde baslamak lazim?

Biz petadayız. Ortalama bi queuesu var yarım saat beklemiştik biz girdik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir oyun gpu patlatmaz, patlayacağı vardır. %100 gpu kullandıran başka herhangi bir şeyde de eline alabilirdi kartı. bi arada sc2 gpu patlatıyo falan diyorlardı, aga senin soğutman yetersizse, silicon lotteryden en dandik stabil olmayan çip düştüyse bahtına, hayvan gibi overvoltagelayıp oc yaptıysan vsvs yakabilirsin kartı normal ama özel şu şu oyun gpu patlatıyor aman ha olayını anlamıyorum hiç

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...