Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

phoenix e biraz katıldım. Lore olacak ama araya bir şekilde ara cinemtacile filan sok. ilgi uyandırsın. olmaması oyunu ya da yapımı batırır. sadece ateş eden adamların olduğu ya da büyü yapan ırkların olduğu dizi film gibi. çok baymadan anlat herşeyi. GOT un ilk sezonu aşırı bayar mesela ama 2 ve 3 ü izlediğin zaman bırakamazsın gibi. 

NW şu anda beklenilen tek oyun. Sword Online 2 diye birşey çıktı betaya. geçen oynadım. aga bu nedir ya 2010 da çıksa belki biraz oynatırda bu BDO terk. birde 310 TL yapmışlar. İnsanlar çok fazla eleştiri yapıyor. bu normal. piyasaya çıkacak tek AAA mmo. buda tam istediğimiz gibi olsun istiyorlar benimde eleştirdiğim yönleri var ama itiraf etmem gerek ki tutunduğum tek dal sağlam olsun diye.

şu legendary quest filan eklediler. heyecan yaratmadı değil. son yayınlanan gameplay e baktım oda fena değil. xp boost gelicekmiş gelsin ne olacak. zaten end gamede bi naneye yaramıcak. wow da yıllardır var çok baydım abi bu kadar zaman yeni chara kasamam işten sonra diyenler için bir kapı işte. 

wow da gidin max lvl boost alın karakteri max lvl yapın ne lan bu kadar skill ne işe yarıyo bunlar hangi rotasyonda oynamak lazım diye boğulursun. yani adamların tek atan kılıcı parayla satmadıkları sürece no problem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sword of legends mı diyorsun? sword online 2? 310 lira dedin ordan ayıktım cünkü. Ben de oynamak denemek istiyorumda cıkmadı key ?

 

İnsanlar çok fazla eleştri yapıyor değil, Herkes kafasındaki şeyi istiyor. Çağın en iğrenç hastalığı zaten bu individualism. Sanki adam sadece sana oyun yapıyor herkesi bir şekilde memnun etmeye çalışıyor. Bir şey oldu mu hemen itin g.tüne sokma derdinde millet egodan geçilmiyor ama kendisine baksan bütün gün evde ohsßir çekip anime izliyor. 

Ekstra edit: Mortal online 2 denedim ilk girdiğimde bu ne hemenike dedim çıktım sildim ulan dedim haksızlık ettim indiriyim tekrar kurayim birazcık vakit geçireyim dedim bağımlısı oldumdu mesela. İzleyen kişi ya da biraz oynayan kişi çok ağır bunun nesini sevdin diyebilir. Biraz zaman yatırınca oyunun zaten ne kadar eğlenceli olup olmayabileceğini görüyorsun. Oyunda skill kullanımı seni saldırırken düşünmeye itmesi oyunun zaten ne olup olmayacağını sana erkenden söylüyor. DAoc için de aynısı geçerliydi bu ne lan adam 3 saniyede 1 swing atıyor diyordum meğersem melee bambaşkaymış oyunda o komboları yapınca adam aşık oluyor ?

İşin özü bir şey yaptılar diye ki oyunu gram etkilemeyecek bir şey olan xp boosta bu kadar ağlıyorlarsa amazonun işi gerçekten çok zor bu oyuncu kitlesini tatmin etmek imkansız. Türkiyedeki twitter foseptiği gibi ne yaparsan yap yaranamayacaksın birisi gelip sana ana bacı yapcak illa, ürününü aşağılayacak. Bu devirde bu tiplere oyun cıkaracağıma Kendimi hadım ederim daha iyi xd

phoenix_daoc tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mmo'lar artık storyline ve fetch questleri falan ayrı tutuyor. ben de ona göre muamele ediyorum. hatta görev ikonlarının renkleri bile hikayeyle alakalı alakasız olarak ayrı kodlanıyor. wow'da şahsen her şeyi okuyordum, easter egg şu bu bir şeyler çıkar diye. oyununa, oyunun evrenine ve görevine göre değişiyor diyebilirim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynar gibi yapıp 1-2 güne bırakırım.

mmo bir oyunda single player hikayesi aramak zaten biraz gereksiz. hikaye isteyen single player oyun oynasın. sadece mmo'yu güzel yapan parçalardan bir tanesi hikaye. ve aynı şekilde leveling de sadece hikayeden/questden ibaret değil. xp kasmayı zevkli yapan bir dünya etken var. mesela meme haline gelen Doubleagent isimli birisi wowda sadece gathering ile lvl 120 olmuş birisi. ne yaratık kesmiş ne quest almış... (tabi manyaklık bence ?)

15-20 senelik oyun olan wow'da insanlar hala boş vakitlerinde sıfır karakter açıp leveling yapıyorlarsa bu süreci zevkli buldukları için yapıyorlardır. sessiz sakin kafa dinlemek için quest quest dolaşanlar hiç az değil.

daha hiç bir şeyi kanıtlayamamış bir firma (amazon game studios), release bile olmamış bir oyun gameplayinden önce cash shop'unu düşünüp gameplayini bu shopa göre ayarlıyorsa başarılı bir oyun yapmayı düşünmüyorlar demektir benim gözümde. 

para derdi varsa senelerdir kanıtlanmış subscription modelleri var zaten piyasada bol bol. (wow, ff14 dünyadaki en çok oyuncu sayısına sahip olan oyunlar olarak en iyi örnekler)

he bu tür oyunları sevenler de illaki vardır. sonuçta knight online'ın hala oynandığı bir dünyadayız. 50bin tl ye karakter satıyorlar hala...

sonuç olarak oyunun release'ine daha çok var. benim de oyunum çok oynansın insanlar hemen bırakmasın düşüncesi var ise developerlarda insanların sevmedikleri sistemlerden uzak durmaları gerekir. inşallah düzelirler de deneriz biz de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

24 dakika önce, Quo-Vadis dedi ki:

yok oynamam, ilk başlarda ilginç gelmişti , ama o kombat sistemi bir süre sonra bayıyor. Ayrıca questler de 10 kara kurt kes, 20 boz kurt kes, 30 beyaz kurt kes diye gidiyordu.

Ben grind yapcağım için sıkıntı yok. 20 30 mob çekip peşime cc + damage ile kesmek varken quest mi yapcam lulz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu an alphadaki durum:

oyun ücretli satılıyor sonrasında hiç bir para yoktu. cash shop geldi, boya filan satıyorlar. ve alpha boyunca sadece kozmetik satacaz dediler.

ileride nasıl para kazanırızı düşünüyorlar. üstünde durdukları fikirlerden bazıları: release sonrasında battle pass getirmek, cash shopa xp hızlandırma itemi getirmek. farklı şeyler de düşünüyoruz dediler. ama subs filan hiç bahsetmedikleri konu. 

insanlar da şüpheli cash shopa koyacakları eşyalar çok rahat oyunu p2w e dönüştürebilir. bkz: BDO

yapılan açıklamaların hepsinde de politik/siyasi. "new worlde ömür boyu hiç bir şekilde oyun içi fayda sağlayacak eşya koymayacağız" demediler. (alphada koymayacağız dediler sadece)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, GERGE dedi ki:

Oynamam ben de. ESO aldım bir heves geçen ay indirimdeyken, bir hafta oynadım sadece. Sarmadı sonra, öyküler güzel değil. Öyle arkadaş olmayanlarla PvE de olmuyor, aynı muhabbet yok.

öykü için swtor ve secret world oynıycan. eso yu da zeb cook abi yapıyor, saygıda kusur etmeyelim, fena değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...