Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

Oyunun optimizasyonu iyiydi. Combat sistemi mekanikler felan oturmuştu. UI yi ilk başta biraz yadırgamıştım ama alışınca gayet rahat olduğunu söyleyebilirim. Ufak tefek bazı detaylar vardı takıldığım ama onlarda düzeltilir öyle büyütülecek bir sorun yoktu. 

PVP yapmadım, end game i görecek kadar oynamadım ama bana gayet sorunsuz gelmişti. İlginç olmuş ertelemeleri. 

iki haftada bir 10gb patch çıkarıyorlar üşendim artık indirmeye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynayanların yorumlarına baktığımda ertelemeleri bence mantıklı olmuş. Altyapısı çok sağlam ama yapım aşamasında pvp odaklı bir oyundan pvede döndüğü içerik kötü diyor herkes. Oyunun ciddi zamana ihtiyacı varmış adam gibi bir hale gelmesi için.

Öyle preorder yapacak kadar falan beklediğim bir oyun değil. Mmo eksikliğimde yok şuan çok şükür. Eğer oyunun eleştirilen eksikliklerini giderip adam gibi çıkaracaklarsa ertelesinler ya.

Mmorpg piyasasında yeni bir oyun için hypeın ölmesi imkansız. Popüler bi genre olsa br, hero shooter gibi falan sıçtılar derdimde mmorpg içler acısı bi genre. İnsanlar Bless gibi bir oyun için bile diğer regionlardaki faillerini görmezden gelip o kadar para ödemiş ve saçma sapan sabretmişken, bu oyun için hayli hayli sabrederler ? .

Resmen yıllardır herhangi bir büyük firmanın üzerinde çalıştığı tek mmorpg ya. Şaka gibi nerden nereye geldik...

yazuach tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu oyun her türlü satar. Ne kadar ertelenirse ertelensin farkmaz. şöyle bir bakınca yazuach dogru söylüyor. Elde kalan sadece WOW; expi çıkacak yeni bir şeyler gelecek diye heyecan var ama elinde parasının olduğunu bildiğin scam olmadığından emin olduğun oyun çıkacak diye bir beklenti içine girmeyeli çok olmuştu.

Star citizen

ashes of creation

crowfall

gibi gibi. Bırakalım adamlar işini yapsın sonuçta onlarında ilk tecrübesi. Nereden bir yorum gelse acaba diyorlar. Wow ilk açıklandığından 4 yıl sonra çıkmıştı ama legend oldu. belki diyorum belki .. ? bekleriz sıkıntı yok. ALLAH sağlık versin ?   

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorun zaten ertelenmesi değil. net tarih verip, o tarihe 2 hafta kala ertelemeleri. ve bunu 2 kere yapmaları. 3.ye de yapmayacaklarının garantisi olmuyor haliyle.

 

cyberpunk da ertelendi. lakin release'ine 3 ay 5 ay falan kala 7-8 aya ertelediler. bunlar son güne kadar bekliyor, beta date veriyor, release date veriyor. betaya sayılı günler kala, herkes hevesle beklerken paat erteledik. sonra bi daha. çil yavrusu gibi dağılıyoruz haliyle.

büyük PR hataları. hazır olmadığını anlamak için verdiğin tarihe 5 gün kalmasını beklemene gerek olmamalı ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen, 2-3 hafta kala ertelemek baya kötü. ben milleti toplamaya çalışıyorum var mı oynamaya gelen, hadi alalım bunu oynayalım derken pat erteleme. insanların şevkini kırıyor.

tamam yapma release, bari closed betaya al insanları. ertele de biz de bi görelim oyunu...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.07.2020 at 20:28, Xenocide dedi ki:

aynen ben arkadaşa rezil oldum resmen ya al olum acayip oynucaz ooou falan diye reklam kastım bi dünya, sonra ertelemişler dedim haha gtünüze girsin dedi adam afgk 

 

HAKLI.

Aynı durumdayım, aldırdık bide adama geçen aradı haberide yok eee betaya nasıl başlıcaz diye sordu. Sondan başlıcaz dedim . GG yazmış

Rezillik. Anlamadım ki wow erteledi diye mi ertelediler yoksa sezon mu kaçtı diye düşündüler. Oyunu çıkar sonra patchlersin oyun gayet tamam gibi duruyordu end game de şüpheleri var mış. Lan 2 ayda end game e gelinecek oyun mu yaptınız anlamadım ki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Yükledim 25 ini bekliyorum. Bu arada steam üzerinden yükleyince, oyunu çalıştırmaya çalışınca, Easycheat yükle diyor. O easycheat ta steam de, steamapps ta  New world klasörünün içinde var, tıklıyon yüklüyor.

Login ekrana giriliyor, da şu anda açık dünya yok,  karakter yaratamiyon.

Avrupa bölgesine tek server ayırmışlar, kuzey amarika 2, güney amarika 1 , AP denen bölgeye 1 (her neresi ise). Avrupa güzel, 90 ping veriyor. Bölge başına 3 karakter açabiliyon. 

Login ekran müziği şükela, şimdilik bu kadar.

Quo-Vadis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...