Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, Xenocide dedi ki:

bu chest run noluyo ya ?

Chest run: normalde 5 kişi için tasarlanmış (ama 5 kişiyi kanırtacak, neredeyse yapılamayacak zorlukta) ama dungeon olmayan endgame mekanlarında 20 30 veya 100 kişi toplanıp gruplar atılıp toplu olarak takılıp en hızlı efektif rotayla bossları kese kese item sandıklarını lootlamaca.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
On 02.12.2021 at 11:29, Gangren dedi ki:

Daha 3 aylık oyun, 25% indirim vardı en son baktığımda. Kur olarak zaten avantajlı durumdaydı. Daha şukela indirim olmayabilir.

Zamlamışlar mı bunu? 177 buçuk lira diyor Steam (evet buçuk). Sanki 103 lira gibi bir şey hatırlıyorum. İndirimli fiyatı mıydı acaba o.

Edit: Zam yemiş. Steamdb'de 81.75 TL'yi görmüş %25 indirim zamanında. Tişikkirler Türkiye ?

Arondrin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun tırt zaten ya.. oyunda yapacak hiç bir şey yok diye adamlar eşya kasma koymuş LUL. xp kasar gibi eşya kasıyor millet.

 

bu arada b en oynanışı hiç sevmedim.. hiç akıcı değil. Oyunda resmen 500 saat level kasma var (eşyalara da level kasıyoruz)

Densiz tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

taa baştan insanlar bi sürü eksik saydı hepsine immersion, feature falan dendi. hype bile çok kısa ömürlü oldu yani. ben dahil bi kısım insan daha bi kere son levele gelmeden bıraktı bi mmo'yu. zaten aylık ödeme de yok fişini falan çekmezlerse sonra düzelirse oynarız yine belki daha farklı gelir o zaman.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

bazı arkadaşların götü başı oynamasa, satıp başka factiona geçmeselerdi falan güzel oyundu aslında.

şaka bir yana, ben de sıkıldım. 2. iş gibi gelmeye başladı. İstemeden bilgisayarı açıp login oluyorum akşamları, dailyleri yapayım da fomo olmayayım diye. saçma yani, böyle oyun mu oynanır ben eşşoooluyum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi chestrun bitirdi beni de. chest run yapmak zorundasın. başka şansın yok gibi bir şey, bu kadar anlamsız bir aktivite gaming hayatımda görmedim gerçekten. dungeon runlar da çok zevksiz, chest rundan hallice. new content = grind anlayışı hakim oyunda. 

çektim full voidbent seti, gearscore larımı da hep 560-570 civarına yükselttim biraz daha sabretsem capleyeceğim ama hiç giresim gelmiyor açıkçası artık. nadasa bırakacağım biraz galiba. yeni contenti de gördüm, özet olarak DAHA ÇOK GRIND. Herhalde MMO yaşımız da geçti biraz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben baya seviyordum combatını falan ama çok hayatı ele geçirdi mecbur bıraktım. bu oyundan beklentim 60dan sonra solo quest falan yapıp ya da solo mob falan kesebilip expertise falan kasabilmek pvpye falan girebilmekti ama malesef böyle bir şey yok. oyun 60dan sonra sürekli chatten adam bulup beraber bişeyler kasmak ya da biri çağırınca evde işi gücü bırakıp oraya gitmeye zorluyor. müthiş bi pvpsi var bana göre ama savaşlara giremiyorsun. openda savaş yapmayı yeterince cezbedici hale getiremediler. çok güzel open pvp savaşlar yaptık ama böyle tek tük denk gelicen falan da.

neyse çok seviyordum canım asas crid combat sistemli mmomu ama bıraktım. bir eso değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...