Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, sylvanas dedi ki:

Onca exploit dupe olmus level glitch yapilmis. Oynasam enayi hissederim kendimi. Savasirken bile exploit ediyormus millet animasyon skill su bu.

Dedikleri gibi tespit edip banladiklarini da dusunmuyorum zaten. Regional transfer olayi, aciklamalarina olan guveni de dusurdu. Bi de kitle falan derken mmo'larin valoranti csgo'su falan oldu gozumde. Dusen sayiyi arttirmak icin umarim ciks muzikli youtube reklamlari donmeye baslamaz valorant gibi.

Gold Bug-Dupe olayında şikayet edilenleri veya kendi tespit edebildiklerini banlamışlar sözde.. şikayet edilmeyen gold satmayan kendi 10k goldunu yümyüzmilyonbinlere çıkaranlar halen oyunda herşeyi satın alabiliyorlar  o zaman tek çözümü vardı rollback onada yetemediler işte böyle geldi geçti bu oyunda..

 

spacer.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim tek hayal kırıklığım oyun çıkmadan önce 2-3 aya toparlarlar koca amazon vs diyordum. içerikli hali de 1 seneye gelir. ama şu an bakıyoruz içerik eklemeyi bırak sorunlardan yeni sorun çıkıyor.

2 seneye anca keyifli solo oynanabilir hale gelebilir belki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Equip set özelliği gelmesi lazım, çantada mining lucklarım nerdeydi harvest luckım nerdeydi diye aramaktan perişan oldum. Bi de trade postun uiye ayar çekerlerse şahane olur.

4 saat önce, Oce4n dedi ki:

2 seneye anca keyifli solo oynanabilir hale gelebilir belki.

Hem grup hem solo gayet oynanıyo. Lvl65 eliteleri falan solo kesebilirsin, cclenebilen bosslarıda kesersinde uğraşmaya gerek yok çok zaman alır. Bizim server ölü sayılabilir ona rağmen en fazla 10 15dk da elite farm grubu bulabiliyosun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, tiLi dedi ki:

RSA noldu bize sen söyle bari

Bence güzel oldu. Tam anlamıyla agzımıza sıçıldı, devam da eder bu.

RSA olarak 1 kere bile chestrun ya da herhangi bir pve aktivite yapmadık, bir yandan Marauder'lar ve Covenant'lar maşallah her gün 50 kişi heryeri farmlayıp durdu ve gear farkı acayip açıldı. 

RSA'nın avantajı War'lardaki taktiklerdi, yani Hubert de benzerini söyler, net bir şekilde doğru taktik - 40 kişi discord - her grubun bir lideri - haste potion zorunluluğu ve çok hızlı alan değiştirmeyle savaşları alıyorduk. Zaman geçtikçe hem diğer guildler buna alıştı hem de herkes farm yaparken biz yapmadığımızdan gear farkı da oldu. Bu sebeple her savaşı kaybetmeye başladık ve 1 şehrimiz kalınca yeni yapılanmaya gitti bizimkiler.

Her akşam chest run yapmayı akıl ettiler, şimdi tekrar toparlanmaya çalışılacak ?

 

Ha bir de çok ciddi ego oluşmuştu bizimkilerde, o da kırıldı tabi tokatlana tokatlana. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...