Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

3 saat önce, Sam dedi ki:

random bir sidequest chain koşturdu koşturdu oradan oraya, sonra başka bölgeye yolladı sağdan soldan parça toplatmak için. en sonunda "birleştir o parçaları" dedi ve armorsmithing lvl 5 istiyor. e şunu baştan söyleyeydin de 1 saat koşmayaydım. hakikaten bu adamlar mmo değil oyun oynamamış dedirtiyor bazı açılardan oyun.

armorsmithing 5 nası olmaz ki 5 tane town project yapsan olurdu. town boarddaki armorsmith görevlerini kaçırmayın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna o kadar çok sövüp saydınız ki etki altında kaldım ve 21lvlda oyunu bıraktım asdfsa

Trade marketlerin ayrı ayrı olması çok saçma ya, ben nasıl taşıyacam onca şeyi yeni towna...1050si de dolu zaten ilk towndaki depomun.

neyse ki ucuz oyun ve subı yok, arada girerim belki?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, Black-ice dedi ki:

sam kadar çok şikayet edip aynı zamanda da oynamaya devam eden yok di mi ya.

şikayet yoğunluğuna göre şimdiye bırakması gerekiyordu ama sam olma kurallarına aykırı sanırım asssd

işte arcane'e yetişeceğim sonra beğenmeyip bombalamaya devam edeceğim endgame'de lol. cidden ama "transfer mransfer yok size" deselerdi hiç açmadan bırakırdım oyunu öyle. günde ikinci lvl'ımı aldığım dakikada kapıyorum oyunu.

7 saat önce, tiLi dedi ki:

armorsmithing 5 nası olmaz ki 5 tane town project yapsan olurdu. town boarddaki armorsmith görevlerini kaçırmayın

total 0 adet armoring isteyen town project yaptım çünkü lol. onun demirini bilmemnesini toplayayım derken imanım gevrerdi. 200'lemek için neler lazım görünce caydım o işten.

6 saat önce, sylvanas dedi ki:

O yine bi sey degil beni woodcutting'in 100 olmasinin gerektigi goreve yolladi. Bu da epey yuksek bi skill yani kasan bilir.

evet hala 75 filan bende ama skinning 170 filan sadece quest için öldürdüğüm hayvanları skinlediğim halde. bayağı dengesiz gathering skill kazanımı.

6 saat önce, Black-ice dedi ki:

bi quest var skinning istiyo 80 fln anüs glandli olan

onu ben bayağı önce yazmıştım sanırım burada ve aynısını bugün imamizer da söyledi, o quest'i çok erken veriyor belli ki bu kadar insan bahsettiğine göre.

6 saat önce, Black-ice dedi ki:

oltaya geldin en yazılmayacak şeyi yazdın. şimdi ben elime kazma çekiç almak zorunda mıyım kardeşim minvalli bir wota hazır ol

sadece ikişer satır cevap verdiğim halde 5 kere alıntılamak gerekince wot gibi durdu lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat önce, Black-ice dedi ki:

ben aşırı mutluyum oyundan daha günde 2 level alacak kadar oynayamadım vakitsizlikten. adaletsiz dünya işte adam söve söve oynuyor ben burada akşama kadar eve gitsem de moblara vursam hayali kuruyorum.

birebir aynı şeyi hissediyorum. Oyunu Perşembe aldım, daha cuma günü bi başlayıp o gazla level 14 oldum, onun dışında hiç oynayamadım. Kısmetse bugün akşam belki biraz oynarım diye umuyorum. Balıkçı emmi bi görevler veriyor ama bakalım ne diyor bende anlamıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

balıkçı emmi görevleri bitmek bilmiyor ya.

ben bi de quest yapmaktan baya zevk alıyorum. saçma gelecek ama questlerin tek düzeliği benim baya hoşuma gitti. hem grinddan kopmuyorum aynı zamanda ormanda random da dolanmıyorum. o yüzden hiç fast levelinge girmedim c-train falan. level 45im 130 saat falan oynadım siz de görün işte. ölmez sağ kalırsam 550 questi bitirmeyi planlıyorum.

bu oyuna edilen tüm lafları okuyor ve hepinizin haklı olduğunu düşünüyorum daha önce de yazdım. ama benim yıllardır aradığım oyun gibi bişey olmuş. mesela assassin creed oddyssey combatını çok sevmiştim heves edip harita bitirme grinde ne zaman girişsem single player olduğundan yahu kasıcam da ne olacak yok olacak char diye sıkılır bırakırdım. tam olarak onu yaptırıyor oyun sonsuz assassin creed asdds zerre sıkılmadım koşmaktan falan.

tek eksiği pvp işte. pvpsi baya zevkli ama yakalamak çaba istiyo biraz. pvp kapalı bi kere çıkmadım dışarı arada denk gelince süper oluyor tabi güzel combatlar. ama keşke eso, war tarzı bi scenario olsaydı grind aralarında girseydim. 

şu lvl 60da açılana istediğimizde girebiliyor muyuz? onu bekliyorum ne yapayım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 46'da pes ettim ben şahsen, motivasyonum kalmadı. oyunu açmadığım günlerde oynadığım günlerden daha mutlu olduğumu farkedince durma zamanı geldiğinin sinyali. bundan sonra devam edersem ancak sunk cost hissiyatından ötürü olacaktı.

umarım kalanlar memnun olur ve daha düzgün bir hale getirirler oyunu. zaman zaman beni ilgilendiren alanlarda gelişmeler var mı diye kontrol ederim. hepinize iyi eğlenceler. ?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de gbf oynuyorum bir yandan zaten, grind/farm vs'ye doymuşum yani özlemim yoktu haldır haldır xp arttırmaya. ? alırken endişe ettiğim ne varsa hepsi gerçek çıktı maalesef. neyse dursun şimdilik silmiyorum yer açmak gerekene kadar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...