Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

Transer isine guvenmiyordum, bekledim oynamak istedigim yerde actim. Gg olmus.

 

Oyunun oynama suresi az. Pve yok, rp yok, transmog yok, klassiz oyun ve server basina tek karakter oldugu icin alt kasmaca yok. 60 i zor getiriyorum ben. Ama combat ve okculuk sacma sapan zevkli diye oynuyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Oldjoe dedi ki:

CaerSidi de queu var mı? Harita durumu nasıl?

dolu diye açtırmaz kuyruk bir yana.

------------

image0.jpg

şöyle bir kısıtlama var faction değiştirmede, aklınızda bulunsun.

bir de char taşımaları simultane yapmak lazım ki gidilecek yer transferler nedeniyle dolarsa sona kalanlar dona kalmasın. bir transfer token verecekler sadece.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, zipzip dedi ki:

oyuncu sayısı inanılmaz düşmüş zaten. bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum ben. 6k sıra beklediğim serverda dün 1700 oyuncu vardı en prime timeda.

E ilk hype geçti normal bir durum. birde millet koşmaktan bıktı abi.  mesela ben 30 lvl kasmışım daha koşasım gelmiyor. ama oynarım ben bu oyunu. aylık ücret olmayınca böyle yavaş yavaş günde 1 lvl alarak giderim işte. dahası bu bozuk mekanikli oyuna fazla zaten . 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla ben zorla giriyorum artık oyuna. 35 oldum. PVPsi çok eğlenceli keşke şöyle outpost rush gibi pvp contentlerinden bol bol yapsalar Warhammer online daki gibi pvp yaparak levellasak ne güzel olur. Şu an sürekli town boardda onu craftla, malzeme satın al ver, yok ağırlığım kaç oldu kaç azothum kaldı falan onun derdinde, sonra değişiklik olsun diye iki üç quest yapayım diyorum onların da hiç zevki yok sürekli koştur et. 2-3 quest yapınca da hiç değmiyor XP/Zaman anlamında.  Zaten leveling aşırı ağırlaşıyor. 40 dan sonra yavaşlior diyorlar 30 da bile çöktüm. Oyundan aşırı keyif alanlar zaten 60 levela ölümüne grindlayıp büyük companylerde bir amaç uğruna oynayan hardcore tipler, öyle bir amacın, zamanın veya enerjin de yoksa zor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki DEV hatalar bence:

- mount olmaması, fast travel'ın sadece şehirlerarası çalışması ve craft/respec ile aynı mazotu TONLA yiyip sadece çok spesifik şekillerde elde edilebilmesi (corruption clear veya BİR azot proclayan tool vs)

- dengeli pvp modellerinin sadece max lvl'lara açık olması

- aşırı uzun süren leveling

- aynı level aralığına göre birkaç ayrı alan bulunması ama bunların sadece bir tanesinin (mesela faction'ınızın sahip olduğu) yetmemesi, hepsini yapmak gerekmesi

daha ufak çok hatalar var ve yukarıdakilerden bazıları ilerledikçe bir miktar azaltılabiliyor etkileri ama insanları bezdirip bıraktıktan sonra kıymeti yok. fast travel için ev alınıyor tamam da o noktaya ulaşana kadar bırakır insan. aktif oyuncu sayısı bir haftada %30 azaldı, bu gidişle ay bitmeden merge gerekecek bunlar transfer açana kadar. tam saman alevi olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mount olmamasini bir sekilde kompanse etmemisler, aksine oyunun diger kotu yanlarini parlatmis, questlerin tek duze olmasi, surekli ayni seylerin tekrar edilmesi, dunyanin cok statik olmasi, hic random eventlarin olmamasi, hadi yine kosarsinda arada karsina bisiler cikar baymazsin, bunda kos babam kos sonra yine 8 tane kurt kes kosmaya devam et seklinde oldugu icin, surukleyeciligi oyunun baltalaniyor.

 

80 saat achivementi acildi demin, level 31im baydi kosmak ama yine bi aidiyet olgusu olustu, fixlenmicek dertleri yok oyunun degisik bir alternatif dursun iste kenarda, zaten subs yok adamlarin gelir kaygisida yok herhalde, yoksa mount baya iyi ekmek kapisi mmolarda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...