Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

bugün çok sıkıldım ben solo oynarken, tahmin ettiğimden daha da sıkıcı çıktı. müzik bayık, mekanlar zaten tropik sevmem, tiplere özel düşkünlüğüm yok, hikaye de tam bir "skip'e bas". tahmin ettiğim kadar varmış, almasaydım keşke. transfer açılıp birleşene kadar çok geri düşmeyeyim diye başladım ama iki köy arasında tabanvay fedex koşarken "ne yapıyorum ben" dedim kendi kendime, kapadım oyunu.

combata yorum yapacak kadar combata girebildiğimi söyleyemem ama o da sarmadı. yapmak istedikleri, hedeflediklerini destekliyorum ama ortaya çıkan sonuçta keyif aldığımı da söyleyemem. oto atak yerine manuel atak, ama gene cd'li skill basılıyor. hepten onlar da kalksa belki daha iyi olurdu. neyse bilmiyorum ama hiç eğlenmedim dövüşürken. pvp daha eğlenceli görünüyordu videoda ama o 20vs20'yi sadece 60'a kitledikleri için denenecek birşey yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun biraz kolay geldi gibi ya. normalde cok onemsemem main story line'in casual zorlukta olmasi ama herhangi bir mucadele etme hissi yaratmiyor oyun.

ondan baska en buyuk sikayetim ev sistemini open world'e ufak kisiye ozel ev dikilebilir seklinde yapsalarmis iyi olurmus. bu ev sistemini sevmedim boyle koca haritali bi oyunda. soyle buyuk col arazisi gibi spawnsiz bir alan yapsalar sirf ev dikimi icin yeteri kadar alan olurmus.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dünya yeterli gibi ya. millet ufaktan dağılmaya başladı farklı bölgelere. ilk gün kore mmo'su gibiydi şehrin önleri bi zıplaya çilekler eksikti yani. şimdi yaban hayatı hissi veriyor çoğu yer. 

 

bi de bazı düşman tipleri böyle aimli bi oyuna gitmiyo açıkçası. ilk dungeondaki o hayaletimsi şeyler ne küfür ettirdi. glitchli gibi acayip acayip moblar var böyle hareketleri garip.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

corrupted lama mı keşfederler ne yaparlar bilmiyorum ama böyle olmaz. adamlar resmen content olarak düşünmüş koşmayı.

 

buraya da koymak lazımdı, oyunun kendinden daha çok eğlendirdi lol.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...