Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

pvp için diyor herhalde de öyle bile bilemedim ya. full heavy neden, silaha ve role göre medium yada light giyip damage bonusu alınabilinir.

şimdilik bow / hatchet gidiyorum leveling için (self-heal var). sonrasında bow / rapier gidicem gibi. pve yapacağım için genel olarak dot takılırım diye düşündüm de değişebilir tabi. denemeye çalışıyorum tüm silahları life staff dışında.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bow/spear guzel. Cc ve dot var. Bow oynarken aktif skillere degil passivelere verdim. Olur da yanima gelene kadar olmezse spear ile yerden kaldirmiyorum. Armor olarak 2 heavy 1 light 2 medium giydim, medium weight'teyim.

 

Kilic kullanmiyorsaniz kalkan da bosa takmayin. Stat vermiyor ama weight ekliyor. Onun yerine heavy parca giyersiniz.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Sam dedi ki:

caer sidi şu anda medium pop ve hala char açtırmıyor "overpopulated" diyerek. ille refund ettirecekler adamlar.

aynen şimdi bende denedim olmuyor. refund değil de başka bir serverda ekstra grup oluşturup sonra free transfer geldiğinde aynı ortak server da mı toplansak ne yapsak. Boş serverlardan birisine toplanabiliriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

caer sidi hala med ve açtırmıyor ama başka low yazan sunuculara da baktım, onlarda da overpopulated yazıp açtırmıyor. yani tamamen kapamışlar, server transfere kadar çözüm yok görünen o ki.

server transfer meselesinde de bizim ekiplerin sunucudan taşınması haricinde garantili bir durum yok anladığım kadarıyla. çünkü sunucudan yeterince insan ayrılmamışsa gene kapalı bırakabilirler. pek güvenemedim o nedenle dediğini yapmak için. bizimkilerden kimin taşınıp taşınmayacağı konusunda netlik şimdiden yok doğal olarak. aynı yerde devam edelim de diyebilir çoğunluk. oyun "solo da olsa oynarım" dediğim bir oyun değil hani, sırf arkadaş grubuyla oynarım diye aldım.

insanları da darlamak istemiyorum ne yapacaklarına karar vermemişlerse henüz. konuyla ilgili düşüncesi olan varsa paylaşsın ama lütfen, biraz netleşme olursa dediğini yapabiliriz.

low iken de denedim gene aynı.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Xenocide dedi ki:

şahsi fikrim character transfer geldikten sonra hepimiz başka ortak bi servera geçelim, tenha olsun bizim olsun.

Aynen bu şekilde yapılabilir o zamana kadar da bir server belirleyelim ben ve @Sam gibi henüz başlayamamış olanlar için birlikte oynayabileceğimiz bir server da başlayalım ne dersiniz ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 dakika önce, khalad dedi ki:

Aynen bu şekilde yapılabilir o zamana kadar da bir server belirleyelim ben ve @Sam gibi henüz başlayamamış olanlar için birlikte oynayabileceğimiz bir server da başlayalım ne dersiniz ?

şimdi iki ayrı çekincem var:

taşınırken guildle ilgili birşeyler (bilmediğim in-game terimler) kaybolur diye bazı guildler taşınmak istemediklerini söylemiş o tweet'e cevaben, ondan ötürü halihazırda oynayanlar "ya 1x kişi olarak şunları kaybetmeyelim 2-3 kişi eklenecek diye" filan diyebilir gün gelince. netlik olmadan beklentiye girilmiş oluyor.

bu başlanılan sunucu da overpop olabilir o zamana, gerçi üçüncü bir sunucu seçilebilir o durumda yine. ama onda da diyelim ki sunucu high ama overpopulated değil, amazon in'e de out'a da izin vermezse o zaman gene ortada kalırız. adamların yazısında böyle bir kısıtlamanın bahsi geçmediği için sanmamakla beraber emin de değilim. kendim boşa zaman harcamak da, başkasına harcatmak da hiç istemem.

bir de bildiğim kadarıyla ayrı ekipler var, ben herkesle aynı mekanda olabilmeyi umuyordum. bu transferlerle insanlar başka yerlere taşınırsa kötü olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hype devam eder oyun eglenceli olarak kalirsa zaten bir sekilde karakter transferler, toplu migrateler eninde sonunda kavusulur, adamlar boyle seylerden para kazanacagi icin 2021 yilinda herhalde goz ardi etmezler bu kadar buyuk bir sorunu, birde bizim gibi durumda olan cok oyuncu var, hepsi bekliyordur boyle birseyi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyun felaket tekrar ve grind. Ortamın güzelliği, ses efektleri, animasyonlar, combat güzel, bir de sense of progression tatmin edici sürekli bir şeyler artıyor o yüzden grind yapasın geliyor. Normalde çok sabrettiğim bir şey değil. Ama bela gibi grind yani başka yaptığın bir şey yok. Kim daha iyi grind yöntemi bulduysa o daha hızlı yükseliyor. 

Pvp questlerini alıp biraz pvp kovaladım, o işte çok keyifli. Ne kadar insanlar oyunda, forumlarda pvpden şikayet etse de ben çok beğendim, gayet skill based combatı var. Yani tabi OP buildler vardır ama yaklaşık levellarda kapıştığım insanlarla olay senin anlık verdiğin kararlara çok bakıyor. Öyle gideyim adama cooldownları basayım tüm abilityleri basayım ölsün diye bir durum yok. Nerede dalacağını, nerede uzak duracağını, karşıdakinin yaptığına nasıl tepki vereceğini falan baya ayarlaman lazım. Bir de üzerine aim var. Etraftaki ağaçları çalıları çok iyi kullanabiliyorsun. O bakımdan hoşuma gitti. Ama ben solo oynayayım pvp ye çok bulaşmayayım diyenler bir yerden sonra kesin bayar gibi gözüküyor. Ben şu son 1-2 gün pvp antremanı olsun elimiz alışsın diye ölümüne girişiyorum baya zevk aldım. Grupça pvp açık gezinsen çok eğlenceli olur. Bir de zaten weapon xp de daha hızlı kasıyorsun, rewarding baya. O yüzden tavsiyem PVP kovalayın ara ara. Oyunun zaten başka bir olayı yok 20 de olsan 60 da olsan aynı şey.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...