Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

8 saat önce, smyrnas dedi ki:

ya bu adamlar Blizzard ın yaptıgı gibi server kapasitelerini arttırıp yığılmayı da önlemek için phasing sistemi falan yapsalar olmuyormuydu acaba? niye paso yeni server açıp duruyorlar? 

Server cap normalde 1000'di bu oyun için, sonradan 2000'e çıkardılar.

Yazılım konusunda uzman değilim ama bu dediğin büyük ihtimalle bütün kodun yeniden yazılması demek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, sylvanas dedi ki:

ayarları karıştırdım ideal bi şeyler oldu. lock keyi V ye aldım. nişan alırken v'ye basarsam kitliyo, mouse wheel ile yakındaki hedeflere geçiyo. aoe atmak için alan seçiyosun. gayet viable'mış. gw2'dekinin bi tık üstü yani. gruptayken direkt mousewheel ile adamlar arasında geçiş yapıyo.

Ben betada şöyle yaptıydım Mouse un solundaki 2 tuşa atamıştım hedef seçmeyi. mouse tekerinde ani refleks yaptığında mouse tekeri ile 1 adam yukarı falan gidip yanlıslıkla ona atmaman gereken kişiye atabiliyorsun. Onun yerine Tuşa basmak daha net bir çözüm sunuyor cünkü 2 defa yukarı cıkmak istediğinde mouse tekeri ile yanlışlıkla 3 kere yukarı cıkabilirsin bu hatayı düzeltmek için Mouseun sol tarafındaki 2 butona ileri geriyi atayabilirsin. Healerın Lock'ını ben de F de kullanıyordum güzel düşünmüşsün. Mouse tekerini Silah 1 ve silah 2 olarak oynayabilirsin gerçekten bu çok iyi bi oynanışı iyileştirme. Tek tuşla silah değiştirmek spamlediğinizde Size sağlıksız bir weapon swap sunacak. Cünkü her basışında silah swapliyor Halbuki weapon 1 i mouse tekeri yukarı ittirme weapon 2 yi de mouse tekeri aşağı ittirme yaparsan ccde mesela mouse tekerini yukarı spamlediğinde Silahı en hatasız şekilde swaplemeni sağlar çünkü sadece Silah 1 e geçmek istiyorsundur. Aynı senaryoda Weapon swap tek tuş spamlersen yanlışlıkla tekrar aynı silaha geçme durumu var. Çünkü Weapon swap ne olursa olsun 2 silah arasında geçiş sağlıyor Lazım olan silahta kalma garantin yok o spam sırasında. Benim dediğim şekilde weapon 1 weapon 2 ile spamlesen bile stabil bi değişim söz konusu. Anlatabildim mi bilmiyorum ama xd

 

10 saat önce, smyrnas dedi ki:

tank oynamakta öyle. sadece sword alabiliyorsun.  

Ne tür tank oynican? orası da önemli herkes sword almıyor. Ben mesela GA/IG tank oynuyorum. Kimisi greataxe warhammer oynuyor  değişiyor özetle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...