Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

Ben biraz carebear takılmak isteyebilirim ya.

MMO kuraklığı olan bir dönemde, subs olmayan PvP odaklı bir oyunda, nonstop oynayan permaflag PvP tayfası akşam benim oynayacağım prime time'da üzüntü ve hüsran olabilir ?

 

Alıntı

 

EU PvP Server Ekera will be the unofficial large scale PvP server. This is for serious groups and players interested in large scale open field PvP, GvG and wars.

There is a group of 1500 Players in organised PvP companies that are divided between the three factions.

The aim is to focus on PvP and long-term server balance. We will always aim to keep the factions balanced for fair and good quality fights.

This it NOT just a PvP server for the first few weeks, this is a long-term project aimed at those interested in developing the large scale PvP meta over time.

This will be an international server with companies from across Europe.

 

 Kısacası "Gelmeyin, kan alırız!" diyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uo oynayanların nostaljiden dolayı full loot foll pvp istemesi gibi bir durum var genelde. benim de canım çekiyor aslında.

ama 7/24 oynayan, üstün refleksleri olan işsiz çocukların gelip, haftada bir kaç saat oynayan benim gibilere tek atacak olması hiç keyiflendirmiyor. full flagde şehirden dışarı adım attığımızda üstümüzden geçerler...

carebear takılmalık server lazım gerçekten. işin stresinden kaçmak için oynayanlarız biz, daha fazla gerilim lazım değil artık yaşlandık ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız son pvp flag muhabbetlerini anlatabilecek birisi lazım. anladığım kadarıyla server'in desteklediği bir şey değil bu full pvp/permaflag/pve only şeyleri.

serverda oynayacak communitylerin verdiği kararlar diye anlıyorum. pvp flag nasıl çalışıyo son durumda şimdi?

Oce4n tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Gangren dedi ki:

İsmi geçmeyen serverlar ilerleyen tarihlerde oyuncu azlığından merge edilmeye aday serverlar olabilir. Kalabalık serverda queue, name reserve sorunu olabilir ve sürekli drama dönebilir. TR, Rus, Macar ve İskandinav guildlerin baskın olduğu serverlarda da diğer MMO'lardan iyi deneyimlerim yok.

Öyle veya böyle bir Pati oluşumu olmazsa ya da varolan bir yapıya yancı girmezsek, UK ağırlıklı Bifrost tercih ederim gibi görünüyor. 

 

İsimler global diye biliyorum, merge olursa sorun yaşanmaz muhtemelen pek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Server listlerde yazan world setler ne diyordum da.

Vanaheim Nu
Vanaheim Tau
zeta beta v.bv.b.

bu merge edilebilir serverları gruplayan şeylermiş.

yani türklerden kaçmak için "Alfhiem (Vanaheim Phi)" serverına girmeyip "Vainola (Vanaheim Phi)" serverına girmek ileride merge riskini de içeriyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"U" sanırım PvP-flag keybind, basıp açıyorsun. Açıp-kapama için de cooldown vardır herhalde grief önlemek adına.

Full PvP serverdar community de buna yönelik oluyor. Tatlı su PvP'cisi olarak PvE yapacak adam bulamayabilirsin, craft/trade PvP loot üzerinden döner. Faction seçimi ve savaşı önemli gördüğüm kadarıyla, her zone kontrol ediliyor. Bazı dungeon ve zonelar occupied olur şu bu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaşlar Asgard şimdilik dedi. aralarında hardcore pvpciler de casual takılanlar da var. hem pati hem onlarla oynama şansı iyi olurdu ama uymuyosa son gün bi seçim yapacam mecbur.

ben extra casual full pve yanlısı değilim. pvpciler olsun ölürsek ölek. bi hedefim yok sonuçta oyunda.

ilk 2 ay içinde tek megaservera düşmez oyun. world set bizi ilgilendirir yani

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

full loot, full pvp ile yola çıkan oyunun yolun sonuna doğru "PVE'ye yöneliyoruz" diyip lootu kaldırınca doğal olarak böyle mantık hataları çıkıyor... adam kesince xp bonusu söz konusu şimdilik sadece benim bildiğim.

ama full level kasmış adam için pvp nin açık olmasının ek bir getirisi olması lazım. zamanla eklerler diye ümit ediyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...