Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ennio Morricone


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

ennio morricone'nin a fistful of dollars, for a few dollars more, the carriage of the spirits, the ecstasy of gold, the good, the bad and the ugly ve the sundown şarkıları var hepsi de çok güzel.

aralarında en çok For A Few Dollars More ve The Good, The Bad And The Ugly'i seviyorum tabii ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ecstasy of goldu biliyorum

metallica o şarkıyı yıllardır intro olarak kullanıyomuş, nedenide hetfield'in iyi kötü çirkine olan hayranlığıymış[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç tane parça ismi vereyim, hemen arat, indir ve ennio babamıza kul köle ol.. 8-) (bazıları yazılmış ama olsun varsın)

sixty seconds to what
ecstacy of gold
a silhoutte of doom
once upon a time in america, a fistful of dollars, for a few dollars more ve the good the bad and the ugly temaları

ben de bütün parçalarını bilmiyorum ama ennio babamız soundtrack atölyesi gibi insandır, john williams misali fabrika değildir ama daha ince işler çıkarır el emeğiyle.. ;) (williams babamıza da saygımız sonsuz o ayrı :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hepsini biliyorum hepsini dinledim süperim. ennio morricone da süper. beraberiz biz.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 13 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...