Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wasteland 3


Norak

Öne çıkan mesajlar

  • 8 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Ekibe bakıyor o iş, Caindi Boyarskydi bu adamlar fallouta o sevdiğimiz atmosferi kazandırdı. Gerçi dünyalıklarını yapınca onlar bile elini ayağını çekip kolaya yattılar işte gördük outer worldsden.

Keza inxiledan yaratıcı engaging bi oyun kesinlikle beklemiyorum, numenera o konuda yeterince ders oldu. Bi kaliforniya firması olarak saçma salak işlere saçma salak paralar ödeyip sonra açıklarını stajer yazarlarla falan kapatmaya çalışıyorlar, oyunda bir zone çok iyi yazılıp sunuluyorsa 2 tanesi borefest geçiyor, hiç bi tutarlılık yok kesinlikle.

Şu oyunun tanıtımında gördüğümüz "dışarıdan iyi görünüp aslında corrupt olan wasp politikacının druggie oğlu" teması bile ne kadar bayat olduklarının bi kanıtı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun fallout/arcanumları anımsatan bi bölümü vardı sadece roseway, o da böyle kısa sidequest tadında bi zonedu. Sonradan ortaya çıktı ki Cain / Boyarsky direk vertical slice olarak burayı tasarlamış ki diğer obsidiancılar bakıp ona göre oyunu yapabilsin. Sonuçlar ortada

Ha beğenmedim mi ben de beğendim bazı yerlerini, monarch da fena değildi overall story falan hep iyiydi. Ama oyun yazmak farklı bi yetenek ya efsanelerin yanısıra mediocre oyunları gördükçe çok daha iyi anlıyorum bu olayı. İç tutarlılık ve devamlılık, sürükleyicilik bunlar rpgnin türü ne olursa olsun çok önemli unsurlar. Bu yüzden outerworldse meh derken Deliverance bu kadar iyi, bu yüzden torment numenera zorla ilerlerken Disco:Elysium başından kalkmadan oynatıyor. Ve bu yüzden wasteland:3 de sıradan olacak.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...