Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euroleague Final Four 2017 @Istanbul


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Basın toplantısı şimdi bitti, artık resmi olarak da 19-21 Mayıs 2017'de Sinan Erdem'de gerçekleşiyor.

Ülker'de oynanmamasının nedeni Fenerbahçe'nin olası yine kalışı durumunda daha tarafsız olabilmek, az da olsa (az maz değilmiş %50 fazlaymış neredeyse) kapasite fazlalığı, metro ve metrobüs imkanı gibi nedenlere bağlıyorum şahsen.

Basın toplantısı da sağolsunlar daha çok AKP grup toplantısı gibiydi. AKP hükümete geldiğinden beri turizmdeki artıştan tutun da darbe ve ileri demokrasiye kadar her şeyi konuştular :p Çapsızlığı görünce ufaktan bir pişman olmuştur herhalde Bertomeu.

Bilet satışına dair bir bilgi yok, sonra merak ettim ne zamandı diye geçen senekine baktım, Kasım sonu çıkmış satışa. Güncelleme oldukça şirinleyelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda falan konuşuluyordu darbeden sonra, kim bilir nasıl haraç kesmiştir hükümetten Euroleague komitesi getirelim vs. diye yoksa o şov falan asdfasd

Yine 1 milyon euro falan ateşlemiştir gelsin diye yoksa darbe girişimi olan ülkeye hemen en büyük organizasyonunu vermezdi hiçbir organizasyon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
İddaa oranları açıklanmış Euroleague Şampiyonluk

Fenerbahçe 2.85
Cska 2.85
Real Madrid 5.25
Barcelona 10.0
Olympiakos 10.0
Panathinaikos 10.0
Darüşşafaka 15.0
Maccabi 20.0
Efes 30.0
Galatasaray 50.0

Fenerbahçe bu sezon F4 yaparsa İstanbulda bırakmaz gibi kupayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açık alan faulu kuralı falan gelmiş. eurolig'de hızı arttırmaya çalışıyo maçlardaki ama avrupa seyircisi yemez bunları. nasılsa amerikadanda seyirci çekemiceksin. neden böyle bir şey yaparsın ki. avrupa basketbolunu seven adam sertliği, hucum çeşitliliğini, koç faktörünün yüksek olmasını falan seviyo abi ztn. böyle haldır haldır koşmalı basketbol isteyen nba'de buluyor onu ztn. her türlü iki tarafıda kazanamicak gibi geliyor bu kural değişikliği.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...