Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2016-2017


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

abi bir klay thompson ile curry'nin elinin soğuk olmasına bakar, 5 sayıyla kaybetmişler bu maçı. tamam saha avantajı falan var da, yani şutörlerin performansları serinin gidişatını feci etkiliyor geçen sezon gördük, ki final serisinde bok gibi oynamıştı mesela curry, yeniden böyle oynamayacağının garantisi yok. ama işte bir şekilde ilk çeyreğe cavs'ın hayvan gibi girip gsw'ye lan yine mi dedirtmesi gerek, psikolojik üstünlüğü alması gerek.

yoksa şu anda durant-curry ikilisi ve klay thompson'un skor katkısına rağmen 5 sayı farkla kazanabilmeleri daha doğrusu cavs'ın 5 sayıyla kaybetmesi büyük başarı hem takım hem lebron adına. lebron bunun ötesine geçemez, geçse de yani olay o değil. lebron'un iyi oynaması değil gsw'nin beklenenin altında oynaması gerek. geçen sene de öyle kazandılar zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan maç dün gecemiymiş ben bu gece sanıyordum.

özete baktım da durant ve curry intikam istiyor abi.özellikle durant çok aç oyunun kopmasına izin vermemiş hayvan en olmadık yerlerden yollamış 3 lükleri.kral buradan da döndürürse artık peygamberliğini falan ilan etsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 adamin olursa soguk olmasini bekleyebilirsin, 2 de de bekleyebilirsin de 3 de olmuyor iste.
Durant cidden dengeleri bozdu bir anda. Cunku Durant Curry den de Klay den de daha komple oyuncu. Yani zaten cok iyi olan 2 adamin ustune belki bireysel olarak onlardan iyi olan adam geldi.
Bu noktadan sonra yapacak cok bisi yok acikcasi. Batidan playoff yapiyorsun 15-0 olmus. Hic mac kaybetmeden sampiyon olurlarsa tarihte bir daha olmaz bu.
Cavs de de tikir tikir geliyordu ama ciddi siklet farklari var bati dogru arasinda zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://streamable.com/p6aqq

bütün maç böyleydi ya

lebron 2 kişiyi sırtına alıp bitiriyor, kyrie şapkadan tavşan çıkarıyor

sonra dönen hücumda ya birileri hülyalarda geziyor gafil avlanıyorlar, ya da shumpert ceyar meyar saçma sapan bir faul yapıyor hop 2 serbest atış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vidyoyu izlemeye üşendim de, dün hakemler iki tarafta da baya düdük kaçırdı. Özellikle sonlarda Curry'nin üçlüğünde çalınmayan bariz darbe, Irving'in penetresinde yediği dayak, Lebron'un aha maç gitti tekmesi vs. Belki GSW aleyhine bir iki pozisyon fazladan olmuştur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[Zach Lowe] The night Draymond Green lost Game 7 of the 2016 Finals, he sat in the Oracle parking lot and made two calls. One was to Bob Myers to tell him to sign Kevin Durant. The other was to Kevin Durant.

said:


lmao this sounds like some season finale cliff hanger.

Draymond sits alone in the dark parking lot, staring pensively down at his phone. He goes through his contacts, finds Bob Myers, and calls him. "Sign KD." Credits.

---

It really does have all the drama of an FX series or something.

Season 1, 2015: A historically mediocre-to-bad team rises up on the strength of its new MVP and wins the Championship

Season 2: The team has a historic regular season, goes to game 7 against one of the greatest NBA Boss-level players of all time and loses. End scene is exactly as you described.

Season 3: Team becomes villains when KD agrees to join. Struggles to mesh for first part of season. Begins to mesh; KD gets injured. Then the toaster happens and suddenly they're 15-0 in the playoffs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yukarıdaki hareketler, böyle maçlar oldukça "hayırrrr jordan olamaz jordan semigod" diyenler çok öfkeleniyor ama bu adam gelmiş geçmiş EN İYİ basketbolcu, hadi büyük konuşmayalım illaki dersen EN İYİ İLK BEŞ basketbolcudan birisi . İstatistik olarak da kırmadığı rekor kalmadı

Maç sonrası gazla yazıyor olabilirim ama ÇOK iyi sporcu adam kim ne derse desin. Bir de bu seriyi 7. maça uzatabilirse offfff yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...