Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2016-2017


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Konuyu açma vakti geldi. 1 ay kaldı ligin başlamasına derken iki üzücü haber üste üste geldi. Aslında biri bekleniyordu da diğeri bayağı sürpriz oldu. Gerçi o da bekleniyordu da bu kadar ciddi olması beklenmiyordu :(

Garnett bıraktı. Bir sezon sonunda 3 efsane aynı anda bırakınca harbi koyuyormuş.

Chris Bosh'un basketbol hayatı çok büyük ihtimalle bitti.

Yaşadığı kan hastalığı tedavi edilemeyecek ciddi boyutlara çıkmış ve Miami bu yüzden waive etmeyi düşündüğünü açıkladı. NBA de takım bulması imkansıza yakın hal böyleyken ki dünyada sorumsuz takım çıkar mı? Çıksa bile Bosh gider mi vs. derken kariyeri 32 yaşında hastalık yüzünden sona eriyor.

Bu tip sonlar hiçbir oyuncuya yakışmıyor. Bosh gibi en az 3 senesi daha olan bi adam içinde daha kötü :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
GSW'nin geçen yıla göre defosu da çok yalnız, ama bayağı bombalayacaklar rakip potaları net.

Doğuda takımlar güçleniyor tek iyi yanı o, bayağı sağlam takımlar var artık Batı ile kafa kafaya götürebilecek.

Şu 2 haftadır bir takas konuşuluyor. O takas olursa tahminen Cavs şampiyonluğu yeniden resmiyet falan kazanırda sdfsfdsad

Millsap > Cavs
OKC > Love
Atlanta > Ersan, Sabonis, 1. tur draft hakkı.

Atlanta tahminen bir tık daha iyi adam falan istiyordur, geçse şu takas ama cidden harika iş olur üç takım içinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Twitter'da gördüm bende OKC'li elemanlar konuşuyordu Love için görüşüldü vs. diye genel takas böyle olacak falan filan. Fazla iyi hamle olurdu.

Greg Monroeda da benzer durum varmış. Ona da kulüp bakıyor takas için Bucks ama bulamamış. En son Charlotte deniyordu ama karşılık alamamış iyi teklif vs... vazgeçmişler yazıyordu yahoo da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

monroe'yu o kontratla zor kakalarlar. bu kadroda da oynayamaz ilk 5te ztn bucks'ta. hiç uğruna yollicaklar büyük ihtimalle herifi.

aslında baya iyi adam ama savunması yok o yüzdende giannis'in gard oynadığı bir kadroda 5 numara koyamazsın monroe'yu hiçbir anlamı olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana nedense kalıp 6. adam devam edecek gibi geliyor geçen senenin bir kısmında olduğu gibi, zaten kendisi de büyük ihtimal takımda kalacağını düşündüğünden ona göre sistem antremanlarına vs. başlamış.

Bu sene yine istatistiksel iş yapar, fantasyde bayağı alt sıralara düşmüş güzel steal olur sadfsd

Giannis ama bilmiyorum. Hayvan gibi patlama yapacak gibi duruyor. Zaten 7-8'den falan seçiyor millet şaşırdım. Tamam üstüne illa koyacak ama ne bileyim LeBron'dan falan daha iyi olmasını beklemek saçmalık ya :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha ortada bir şey yok mu? :D

https://www.youtube.com/watch?v=aOgOM81kAj8

şunu izlemenizi öneririm. benimde aynı düşüncelerim vardı ama bu videodan sonra biraz daha bakındım neden bu adamın bu kadar hype'ı var bu sene diye. bence hype is real ya.

bu adam harbiden acayip yani. allstardan sonra gard oynadığı dönemdeki istatistikleri baya baya iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok cidden fazla iyi adam ben katılıyorum, 2-3 sene sonra da tahminen nba'in yön verdirici adamlarından olacak gibi duruyor. özellikle şutu iyi ama daha da net bi şut performansı yakalarsa istikrarlı olarak top10'u geçtim top 5 olur bence ileride.


bu arada gordon hayward için yokluyormuş boston, üç beş çöpe bitirebilirlermiş. yeni sözleşme imzalamak istemiyormuş o da seneye fa olacak diye işte göndereceklermiş birilerini.

crowder gitmesin, bostonda güzeldi reyz :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ulan tamam, whatsapp'tan bile yazıyordu drea yeter sadfsd

khala hesap no falan atsana pm'den. yahoo acc'mi de biliyorsun inv atarsın direkt.

bir de çok ligi ben sevmiyorum. her ligde aynı adamları seçmeye özen gösteriyorum ama eninde sonunda patlıyor özellikle snakelerde. bir ligimde sayı attığına sevindiğim adamın diğer ligde atmamasına dua etmekten bir süre sonra zevk alamıyorum.

geçen sene bir ligde fa'den çektiğimi sandığım adamı po yapamayacağım garanti lige çekmişim, final kovaladığım ligde unuttuğumdan kaçırdım vs. gibi bir ton şey oluyor. kafamda karışıyor.

üstüne sezon boyunca oyuncu bahisleri vs. gelince gereksiz stres yapıyorum diye çok lig istemiyordum, 4 maks demiştim kendime de neyse takılırız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...