Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forza Horizon 3 - PC


df

Öne çıkan mesajlar

http://intl.target.com/p/forza-horizon-3-standard-edition-email-delivery-/-/A-51742572


pricing hatası 20 dolara satılıyor. kodu 20 dk içinde falan gönderiyorlarmış. amerikadan bir adres girmeniz yeterli. sipariş verdim kod gelirse güncellerim postu ama neogaf ve reddit'te kod alan var baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
patch pek bir şey değiştirmedi. işlemci kötüyse uzak durmak lazım. drm'i kapatmadan düzelmez. artık satacağını sattıktan sonra düzelttik ayağına drm i kapatırlar gibi geliyor.

işlemcim biraz eski kaldı(i5 2500k) alalı 4-5 yıl oldu ama oc ile 4.5ghz de çalıştırıyorum. witcher3, bf1, gta5 vs gibi oyunlarda 100fps olsa bile cpu %100 olmuyor bu 40-60 fps te %100 oluyor. araba yarışı yani ne kadar cpu gerekebilir =) 3-5 oyun daha işlemci darboğaz yaparsa değiştirirm zaten vadesi dolmuş diye fln ama bf1 gibi daha sağlam oyunlarda hala 100fps leri geçiyorsam microsoft un moronluğu diyip geçiyorum =)

ekran kartında da vram biraz fazla tüketiyor. 1080p için 4gb bi 960-970 yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk başta indi temiz çalışıyordu. ssd'ye taşı dedim. daha taşıma başlamadan hata oluştu dedi ama ssd'ye map etti ilk iş onu yapıyor heralde. dosyalar hdd'de kaldı ama oyunu ssd'de sandı. oyun açılmaz oldu ve verify yok. baştan indirdi. steam'in reklamını yapmak için seferber olmuş resmen microsoft. gaben'a tapmaya başladım artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
cpu upgrade sonunda adam gibi oynayabilmeye başladım. oyun çok çok iyi de salak microsoft store ve optimizasyon olayı gölge düşürdü baya. beceremediysen 3 ay geç çıkar ya da ufaktan downgrade et arkadaş niye küfür yersin boş yere bu kadar =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
forza horizon 4 game pass listesine gelmiş pc için. 15 gün deneme vardı. 1 ay üyelikte 60 yerine 1tl oldu black friday için. 1 TL'ye 45 gün oynayacağım. zaten bitiririm o zamana kadar =)

oyuna gelirsek eğer ilk izlenimim(1 saat) 3 ile neredeyse aynı. yeni map ve araç dışında mevsim geçişleri gelmiş yenilik. kar vs olayını zaten 3 e ek paket yapıp denemişlerdi.

win10 kullanan 45 gün deneyebilir dediğim gibi. optimizasyon 3 e göre daha iyi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...