Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladins (f2p overwatch gibi bir oyun)


Densiz

Öne çıkan mesajlar

overrated'da aynı takımda aynı herodan 5 tane oynanabilmesi ve maç sırasında hero değiştirilebilmesi saçmalıkları olmaması bakımından ondan üstün olmuş bu, o bedava bu paralı olsa gene bu tokatlar.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gece gece duble haksızlık yapayım diye mi upladın abi.

aynı takımda aynı hero seçilmiyo ow'de. oyun ilk çıktığında vardı galba bi bayadır yok.

maç sırasında hero değiştirilmesi mobaların en boktan özelliği hero pickden kaybedip oyunun başından, yarısından sonuna kadar öle öle yenilmeyi bekleme olayını bitiren bişey. ownin hızına da uygun. oyundaki gidişata göre hemen hero ve taktik değiştirip işleri değiştirebiliyorsun. bu tarz bi şey denenmesi bence gayet güzel, sonuç da vermiş birşey zaten. ekstra bi heyecan katıyo oyunlara.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gene bilizorrtun hotsu da dahil o dediğine, konsept de playing the hand you are dealt. harita belli, mod belli, takım belli. maçın bütününü düşünüp ona göre char seçebilmek de oyun kabiliyetinin bir kısmı. her round bukalemunluk, anlık anti seçme ancak kötü oyun tasarımının türdeki zirve noktası. hatalarının yarısından dönebilmişler, kalan yarısından da ileride dönerlerse tekrar değerlendirilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard mı icat etti abi karakter değiştirmeyi, bildiğin team fortress 2 deki sistem işte. Kaldı ki zırt zırt karakter değiştirmen de gerekmiyor, karşı takımda uçan kaçan çoksa biri hitscane geçiyo, veya tank çoksa biri spread i olan bi karaktere geçiyor o kadar.  Hayır sistemi beğenmezsin anlarım da paladins gibi her yerinden polishsizlik akan bi oyunu da övüp overwatchı tokatladı bu demek heh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi değil sistem de tf2 nerde, bunlar nerde. 7 tane fix charlı oyunla her yıl 10 tane yeni char koyan, 50-100 charlı oyunlar. çok spesifik nokta atışı antiler veya push vaziyetine, hatta levelın aktif noktasına göre tam spesifik char seçilebiliyor. tf2'deki durumla alakası yok bunlardaki sonucun. gidip hots'da char değiştirmek gibi bunlarda char değiştirebilmek.

oyun tasarımından anlamayıp birebir kopyalamaya çalışınca iğreti sonuç çıkıyor işte. istediğin kadar polishle turd gene turd. sistemi bundan kopyalayıp sonra polishlesinler bari.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...