Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disco Priest


Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

Kısa bir öz hikaye ile gireyim: Vanilla'dan wotlk'un sonuna kadar shadow oynamıştım. Sonra araya başka claslar aldım (shaman, hunter, mage vs..). Hep dps oynadım. Kafam rahattı. Legion ile tekrar priest gazına geldim. Dedim discipline priest oynayayım.

Normalde healer oynmaktan hep kaçınmışımdır ama hadi seçtik diye devam ediyorum. Yarı yarıya heal/dps olması da cezbetti doğrusu. 110 oldum, şu an ilvl 820. Heroic dungeonlarda bir şekilde idare ediyorum ama zorlanıyorum. Atonement süper ama burst heal lazım olduğunda heal mi atayım, dps mi yapayım diye panik oluyorum :)

Sorular:
Disco priest mythiclerde yeterli midir? Yoksa allah belasını versin midir? Genel olarak healing konusunda disco'yu nerede görüyorsunuz?

Çok panik oluyorum birileri yatacak benim yüzümden diye. Arada yatıyolar zaten asgfd. Bu healerlık zormuş, 10 sene sonra anladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Disc baya keyifli ,ben guildin durumuna göre maini shadowdan disce çevirmeyi bile düşünüyorum.

Yeterlilik kısmına gelince ; düz mythic her türlü healliosun, mythic plus 10 üstü nasıl olur bilemiycem ama ben 820 civarı Heroic heallemekte zorlanıyordum , sonra yanlış oynadığımı,yanlış talent trait fln verdiğimi farkettim niyetim biraz cidileşince , bunları düzeltip temel mantığı kavrayınca zaten herhangi bir sorun yaşamadım.830 civarı mythic girdim ozaman da pek sorun olmuyordu şuan 844 üm tertemiz gidioruz bosslarda ~100k dps te cabası oluyor partiye katkı olarak.Dediğim gibi doğru talent/trait ve mantalite önemli olan, grubun fail bir grup değilse healliyorsun.

Doğru mantalite de tanka shieldi koyup ,damage yemeye müsait veya hali hazırda canı yüzde 60 ile 100 arası olan adamlara instant plea yı çakıp (atonement için) ondan sonra main targeta penance , shadow word pain , cd da değilse mindbender , filler olarakta smite ile akman söz konusu.Shadow Mend acil durum healin sürekli kullanırsan manasız kalırsın, dediğim gibi fail olmayan bir partide çok az shadow mend kullanarak üstteki rotasyonla fightı bitirebiliosun.

Şu adresteki guide ı okuyarak daha derin info alabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şahsi tecrübelerime göre , paladin ve monk tanklar hele biraz gearsızsa gerçekten mana emiyorlar, randomdan gelirse içimden biraz sövüorum :D
DK ve DH her CD da shieldla nerdeyse başka heale ihtiyaç duymuyor atonement ile , ignore paini düzgün kullanan Warriorda benzer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Disco ben cok net almiyorum artik, dun son halls of valor mythicde ilk bossta kan kusturdu. Baya hani kavramasi zor bence disconun, sorun specte degilde beceremeyen tekduze healera alismis oyuncularda

Ilevel850 gearli prot paladinim, lotp abuse etmeyi biliom hani en kotu %60 recoverliyorum ki aw acikken mini LoH kivaminda oluyor bu, versten %10 flat mitigation var falan filan, heimdallda butun partiyi oldurdu disco sonra kendi oldu filan tek kaldim, nereye harcadi o manayi hicbir fikrim yok

Pug friendly healer degil gozlemim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben vanilla dahil ilk defa priest açtım, shadow gazıyla açtım gerçi ama disc'e kaydım. aşırı eğlenceli ve her ne kadar yetersiz olarak görsem de cidden yeterliymiş aslında.

tank'a sağlam heal veremiyorum eyvallah ama oynamayı bilen bir tankın disc ile yatması bayağı zor cidden.

disc'te asıl sıkıntı damage dealerlar. alışmışlar durduğu yerden dps yapmaya paso dmg alıyorlar saçma saçma yatıyorlar. tank'a odaklanmışken onlara dönüp instant heal bile atmak çoğu zaman tankı kaçırmama vs. sebep oluyor.

heroic'te yeterli olur bir de tahminen bakalım. daha hiç giremedim de sdafsd

holy geçtim denedim bir de ama net kötü. girmeye değmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...