Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 5. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray | 24 Eylül Cumartesi - 20.00


Llama

Öne çıkan mesajlar

Derbi bu, yine çok iddialı konuşmamak lazım. Biz de zamanında "Fener minyatür kale koysun", "Üç atalım bir sayılsın", "Fener'e üç korner bi penaltı olsun", "Kalecisiz çıkalım" diye dalga geçiyoduk. Gazete manşetlerine kadar çıkmıştı bunlar, ünlülere komikli cevap verdiriyolardı derbi sonucuyla ilgili. Sonrası Johnson.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu 3 atarız kafasını anlamıyorum.
GS geçen seneki gibi kırılgan değil. Orta saha direnci daha yüksek. Eren ve Tolga aşıları tuttu. Kalecileri bizden 3 gömlek daha iyi. Başlarında geçen seneki gibi Mustafa Denizli yok.

Umarım kazanırız ancak zor maç olacağı aşikar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Riekerink muhtemelen +1 orta saha ile başlayıp Sneijder'i sola atacak. Şenol taraftarın gazına gelmeyip ayakları yere basan bir oyunla çıkarsa bizim oynamamıza izin verir ilk yarı; oradan sağsalim hatta 1 gol yiyip çıksa bile ikinci yarı Ebubekir, Talisca falan atar en az 2 tane.

Ama Vodafone'da ilk derbi, yardır yardır ezelim GS'yi der ve Muslera da standardında oynarsa maçı alır gideriz. Seneler sonra GS ilk kez kontrada üretken bir takım oldu. Geçen seneden, hatta 1 ay önceki süper kupadan farklı bir derbi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şg ilk devreyi atiba - oğuzhan oynar bence oyunu erkenden koparmaya gider. gs'nin oyunu uyutmaya çok yatkın bir yapısı var, buna kapılırsak net beraberlik maç. kontratak dediğiniz de eren'e top şişirmek birader yemeyin şimdi bizi sdfsd. stoperler hava kontrolünü sağlayabilirse sıkıntı çekmeyiz gibi. iki fark yapana kadar ya da tek farkta 70'lere kadar daha dengeli bir oyuna geçmez bence şg. o dakikadan sonra inler - beck alınabilir oyuna. sneijder'da şu ana kadar bir cacık yok ama muslera'nın performansı önemli olur bu maç. bjk'nin forvetlerinin hala olaya ısınamaması sıkıntı 10 pozisyona girip atamamak üzerine saçma sapan bir gol yemek olası görünüyor maalesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...