Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir üniversiteliden arz-ı vücud


dogadanpc

Öne çıkan mesajlar

UYARI: işbu başlık kullanılmayan eşyanın 'yardım' amaçlı aktarılması amacıyla açılmıştır.
-evet sevgili pati vücudumu sizin kullanmadığınız veya kurtulmak istediğiniz dağcı çantanız için arz ediyorum. bu uğurda dağcı çantanızı ve onun içine koyacağım bilimum şeyin ağırlığını vücudumla taşımayı teklif ediyorum. bunu yaparak bu sektördeki arz-talep dengesini yerle bir ettiğimin farkındayım ve arzıma karşılık size bu konuda talep etmeyi teklif ediyorum. çantalarınızı ekim ayından itibaren izmir'den elden alırım onun dışında kargo parasını ben veririm(vermek isteyene karşı değilim tabii).
-patide görece yeniyim ve daha önce böyle bir olaya rastmaladım ama olduysa cahilliğimi affedin. bu şekilde ihtiyacımız olmayan eşyaları elden ele aktararak veya takas ederek daha yararlı hale getirmek için etkinlik tarzı bir şeyler bile yapabiliriz.
not: çok vurmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bajazet said:

hayır bir kere arzıma karşılık talep etmeyi teklif etmek ne.

arz eden sunandır.
talep eden istekte bulunandır.

talebime karşı arz edilmesini teklif ederim ya da arz edilmesini talep ederim yazamamışsın. bilumum yerine bilimum yazmışsın sonra vay efendim edebiyat.

bilimum diye biliyordum sağol sayende öğrendim doğrusunu ama arz ve talebin ne olduğunu biliyorum. bildiğimi bilerek oku bir de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...