Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Kulübü


eldar

Öne çıkan mesajlar

belli bi temaya göre seçsek kitapları daha iyi aslında. onun için önce tema seçelim.

bide mesela benim önerdiğim aşk romanları okuyan ihtiyar kitabı çok iyiydi bir solukta okudum ama üzerinde ne konuşulur? çok iyiydi felan denir başka ne konuşulur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi altını çizdiğim yerlere baktım var aslında bir sürü şey. mesela shuar yerlileri googleda aranır kitapta anlatılanla paralel şeyler vardır. mesela altını çizmişim şunun

gündüzleri orman ve insan ayrı varlıklardır gece olduğundaysa insan ormanın bir parçası haline gelir.

kampa gidenler hisseder bunu. gece çökünce hakimiyetin azalır, ormanın sana sunacağı kadere daha fazla razı olmak zorunda kalırsın, ormanın parçası haline gelmek derken bunu kastediyor..

birde mesela geceyi ormanda geçireceksin. yanmış veya taşlaşmış bir ağaç bulursan altında barınmak iyi olurmuş çünkü yarasalar böyle ağaçlarda toplanırmış. etrafta yabani hayvan tehlikesini ilk onlar duyup tehlikenin tersi yönüne doğru uçarlarmış. böyle pratik bi kaç bilgi var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Altan kadın için neyse Emrah Serbes de kaybedenler için o. Başı kıçı açık tuhaf bir yere varsa da varamayan bir fiction, efsanevi paticik postlarından hallice laf ebeliği. Medarı Maişet Motoru falan okusanız daha iyi bence.

Herzog okunmuyor mu? Ne oldu o?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla anlamadım, herzog dendi ama ben biraz meşgulüm bu ara diye zorlamadım :D

Emrah serbes okumuşluğum var, iyi-kötü yorumuna girmeyeceğim ama Emrah Serbes okumak için ekstra motivasyona gerek yok yahu. İşe giderken hergün yarım saat okusanız 2 haftada biter.

Herzog beğenilmediyse, orta yol buluruz illa ağır-zorlayıcı okumaya da gerek yok. Ben yine tüm kapıları açık tutuyorum. Önerisi olanlar aynen böyle yazsın. Müptezelleri bile okurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...