Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Kulübü


eldar

Öne çıkan mesajlar

Bu tarz bir şey yapmaya hevesli olan çıkar mı?

Konsept klasik; bir kitap seçeceğiz. Belirlediğimiz sürede okuyarak burada kitap hakkında 3-5 laf edeceğiz. Belki tartışıcağız.
Amaç kitap okuma motivasyonunu artırmak ve okuduğun eser hakkında fikirlerini paylaşabileceğin bir mecra yaratmak.

Tarz olarak roman öneriyorum aksi takdirde kısıtlayıcı olur ilgiyi. Birkaç kişi çıkarsa istekli, belirli bir kitapta anlaşabiliriz gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Gizli doğru bir noktaya değinmiş. Kulübe giriş çıkış serbest. Sonuçta herkes sürekli müsait olmayabilir. Ama karar verilen kitabı bitirmeyen ocak dışıdır :).

Her bir kitap için ayrı süre ve katılımcı belirlenir. Klasik denmiş ama hele ilk başta daha mütevazı seçimler yapmak daha mantıklı sanki.
Bu hafta Karamazov Kardeşler'i okuyoruz dersek daha baştan yalan olur :D.

µh, Vingtor, eldar, bajazet katılırım diyenler gördüğüm kadarıyla. Diğer hevesliler de kesin varım şeklinde yazarsa bir an önce listeyi oluşturup ilk tur kitabımızı seçmeye geçelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten katılacaklar tam belli olsun, bir-iki gün bekleyelim. Ondan sonra kitap konusunda ortak bir noktada buluşmaya çalışalım önerilere göre.
Kitabı beğenirsem katılırım demeye gerek yok, çünkü mümkün mertebe herkesin okurum diyeceği bir kitap bulmaya çalışacağız. Ama 5 kişinin tamam dediği kitabı bir kişi vetoluyorsa ona yapacak bir şey yok.

Süreyi kısa tutmama yanlısıyım, insanlar yoğun olabiliyor. Vakti olan da kendi okuduğu kitapların yanında seçtiğimiz kitabı da okur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...