Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nioh (PS4)


GokTuRK

Öne çıkan mesajlar

Goering said:

GokTuRK said:

ard arda iki kere yazmış olacağım ama şöyle bir build buldum sanırım bunu yapıcam ben https://www.youtube.com/watch?v=JIxZ4OYe4O0


bunu yapma:

update yazmis adam,
UPDATE:

FORGET DMG FROM BEHIND!!! Im a moron for not seeing that it actually reduces dmg taken from behind, not increased dmg dealt from behind.
To get +40% dmg to everything else mentioned here, equip 2 charms/talismans that increase dmg vs poisoned enemies.
Use Gallnut skill to poison the weapon, go behind the boss or whatever and enjoy absolute insanity with carnage and power pill applied as well.
Jaw dropping dmg. Tested it against Otani.


Aa harbi ya düzelteyim buildi. De dsha efektif ninja buildleri vardı bulamıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 0 ninja gidiyorum, sword/onmyo
ustumde 4 x warrior of the west / 2 x kingo

statlar / level 96:
body 16
heart 50
stam 13
strength 13
skill 5
dex 5
magic 30
spirit 6

respec yapip onmyo ile silahtan amrita dusureyim dedim beceremedim
(gerci 100k / 5min diyolar videoda, ben daha cok kazaniyorum sanirim)

level 145 twilight mission'a girdim demin, boss disinda herkesi kesebiliyorum
boss'la ugrasamadim disari cikicam :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aldim oynuyorum ben de ama dark souls la karsilastirmam ben

gameplay daha Buradubornu tarzi. ama onda bile yine dark souls motorunun getirdigi o, hantallik da demeyeyim de, oturaklilik vardi.

nioh'nun motoru bana biraz daha DMC, god of war havasi verdi su ana kadar. ayila bayila oyniycam ama her sekilde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ninja buildim resmen takıldı ya bişeyi yanlış yaptım galiba.

https://www.youtube.com/watch?v=PMrlA-6NUVY

şu builde geçicem de level 93 94 falanım buna göre düzenleyeceğim kendimi. bu arada silahların passive leri o silahı kullanmasan bile kullanılıyormuş. aklınızda olsun. mesela katana kullanıyorsunuz ama spear ın passive i +50 health veriyor diyelim onu alabiliyorsunuz katana kullanmaya devam edip. o passive yine de etki yapıyor.

armor un leveli 74 falan kaldı silahlar da öyle under level oldum ona göre kendimi bi ayarlayacağım biraz grind farm yapıyım. hattoriye gideyim kez daha keseyim şu iga jonin in recipe ı düşürsün artık.

bu arada benim için de goty bu oyun. hiçbir dark souls u bunun kadar sevememiştim ben ki dark souls benim vazgeçilmezimdir. ama bu abiler çok iyi tutturmuşlar benim açımdan öne geçtiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam bitirdim.. kapatirken bakmadim ama cok uzun bir playtime olmasi lazim (100 saate yakindir).. baya bir yavas oynadim.. sub missionlar, twilightlar vs derken..

oyun en basta soyledigim gibi gayet dolu ve guzel olmus ama ne yazik ki sonlara dogru (hatta ilk %30'luk kisimdan sonra) ciddi kolaylasiyor.. tek yapacagim elestri bu olacak nioh ile ilgili.. hicbir boss challenging hissettirmedi.. build mi cok guclu oldu anlamadim ama hepsi 1-2 denemede oldu..

variety olarak da zayif buldum bosslari.. cogu zaten human.. ilk tachibana ile kapisirken "aa ne eglenceli ve zor bir boss" demistim ama sonra ona benzer onlarca boss cikti.. dark souls'dan sonra baslarda ne kadar farkli gelse de, bir nameless king zorlugunda veya bir artorias efsaneliginde boss cikmadi karsimiza..

ayni soylediklerim zonelardaki trash moblar icin de gecerli.. oralarda da ciddi kolaylasmis oyun.. ben alpha ve betayi oynamadim ama last chance trial ile karsilastirdigimda soyleyebilirim ki o trial ile final release arasinda baya bir kolaylastirmislar.. cogu packteki mob sayisi dusmus ve hp'ler azalmis.. genele hitap etmeye calistiklari icin boyle yaptiklarini dusunuyorum ama nerdeyse god of war'a dondu oyun bi yerden sonra (zorluk anlaminda)..

yine de team ninja, oyunculari baya dinleyen bir ekip.. challenging content yapacaklarina inaniyorum ilerde (bu arada oyun bittikten sonra 2 tane sub mission acildi.. ciddi zor gozukuyor ama nasil olacak bakalim :P)..

almayi dusunenler varsa tereddut etmesin.. baya basarili bir oyun olmus.. tek sikintisi hardcore soulsborne oyunculari icin bosslar biraz kolay ve siradan gozukebilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

way of the warrior da bitirdim. bir üst zorluğa geçtim way of the strong a. level 140 fallen oldum way of the strong eğlenceli. bütün görevler coop yapılabiliyor bide. daha da eğlenceli kılıyor. divine itemlar toplamaya çalışmak vs güzel. ama eklentilerin gelmesi lazım artık. bu oyuna boss rush şart çünkü. bakalım mart sonu geliyor 10 tane daha zor görevler, pvp ve boss rush. göreceğiz. ömürlük oyunum oldu ama uzun süre götürür daha.

bu arada ninja builddeyim hala çözdüm sorunumu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben devam edemiycem buna ya sarmadi. hazir para ederken HZD ile takas edicem

acilan side mission'lar hep birbirinin benzeri. item overload manasiz, diablo 3'un ilk zamanlari gibi surekli beyaz item dusuyor falan

2. zone'da madenli gorevi yaptim great centipide'i kestim. bundan sonra cok degisecegini sanmiyorum oyunun

DS3'un yeni dlc'yi oynarim daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Büyük beklentilerle aldım ama yeter, 4. haritadan sonra alt+f4 yapıp kapattım

Hep aynı tip mobu, birbirinin aynısı haritalarda kesmekten bıktım yani.

Azıcık zor olsun diye ne ninjutsu, ne de magic kullanmayayım diyorum ama yine kolay yine kolay. Souls-like oyun yapıyorsunuz bari biraz güzel yerlerden çalın arkadaş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...