Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nioh (PS4)


GokTuRK

Öne çıkan mesajlar

abi bu oyunlarda mevzu boka sardığında ara vermek gerekiyor bfdb. ben ds oynarken bi bossta çok ölmeye başladığımda bu sefer boss a giderken yolda salak salak ölmeye başlıyorum bir süre sonra. sinir bozulunca dikkat mikkat kalmıyor dfs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
reviewler cikti..

puanlar baya iyi..

gecenlerde su screenshot biraz korkutmustu:

https://s23.postimg.org/arl3wksaj/PS_Messages_20170123_044441.jpg

oyunda acaba zorluk ayari mi var diye heyecan yapmistim ama bugun belli oldu.. NG+ olayiymis.. rahatladim ogrenince..

hype devam ediyor.. 7'si gelse de aksak :P..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dun biraz gec gittim eve.. o yuzden 3 saat falan oynadim..

bugun durumum ayni bu topicteki insanlar gibi hehe: https://www.reddit.com/r/Nioh/comments/5slp9r/man_im_not_getting_shit_done_at_work_today/

ilk defe demon's souls oynadigim zamanlardaki gibi hissettiriyor oyun bana.. belki de dark souls 1-2-3 derken otomatige bagladik artik diye sonlara dogru nerdeyse hic heyecanlandirmaz olmustu o oyunlar.. bunda yeni karanlik bir setting'de exploration yapmak cok keyifli..

gameplayde ve contentte de bircok farklilik var.. combati zaten dark souls'a benziyor gibi gozukse de oldukca farkli.. karakter gelistirme konusunda da stat sayilari ayni ama guardian spiritler, ninjutsu'lar, onmyo'lar, set itemlar, silahlarin hep 3 farkli stat'tan bonus aliyor olusu falan derken daha fazla cesitlilik var gibi geldi bana..

bir diger konu da zorluk tabi ki.. DS combatina o kadar alismistik ki standart bir action rpg'ye donusmustu bizim icin.. bu oyunda tus ayarlarini bile default biraktim ki combati iyice farkli hissederek yasayim (isterseniz ayarlardan ayni DS gibi yapabiliyorsunuz).. dolayisiyla o olmeme korkusuyla oynuyorum simdilik.. uzakta 2 tane platemail giyen guardi aynanda cekince yusufluyorum falan :)..

ilerde bunda da o rahatlik gelir elbet ama oyunun su fazlari cok keyif veriyor bana..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim statlar bu sekilde:

http://i.imgur.com/LrxZQKN.jpg

demo'da farkli farkli silahlari biraz deneyip en cok axe kullanmayi sevmistim.. oyun cikinca fikrim degisir belki diyordum (uzakdogu temali oyun cikmisken katana oynarim vs diye) ama yine main weapon olarak axe sectim ve su an kafamda boyle ilerlemek var..

str ve sta vererek heavy equipment kullanan bir build uzerine gidiyorum simdilik ama her an degisebilir.. souls oyunlarinda ilk karakterim hep optimizasyondan uzak, garip statli karakterlere donusuyor ve ben yine de oyunu ilk bitirisime kadar respec yapmiyorum :) (yeri gelmisken, bu oyuna da respec item koymuslar ama her kullanista costu cok artacaktir diye tahmin ediyorum)..

henuz sadece prologue ve "isle of demons" gorevlerini bitirdim.. prologue bossu zaten faceroll'du ama ilk gorevin bossunu da ilk denemede kestim current setup ile.. demoyu oynamis olmanin etkisi var tabi.. direkt ana oyunla baslasaydim birkac kez olebilirdim..

oyunun zorlugu su an ideal bence ama soylediklerine gore alpha/beta/trial'dakilere gore biraz dusurmusler.. yine de cogu kisi oyunun ilersinde tekrar zorlastigini soyluyor reddit'te.. sanirim ilk missionlarda enemy sayisini biraz azaltmislar falan ama dedigim gayet iyi durumda zorluk.. dikkatli oynamazsan kafani kopariyolar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level 29 oldum ve 4. boss'dayim
leveling hizlandi, tirsip shrine'a geri donup offeringlerle level aliyorum.

ninjustuya 6-7 puan birakmistim, sanirim repec yapip magic alicam, daha guzel gibi gozukuyor.

dun 4. boss'dan onceki shrine'da coop acmistik, yuksek levelli biri geldi. boss'u kesmesin diye intihar etmem gerekti. bu da aklinizda olsun :)

tek sikintim overlevel / overgear olmam...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...