Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of UO: Kraliçe'nin Dönüşü


Venus

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Ultima severler,

Sunucumuz World of UO, 7 Eylül 2016 saat 21.00'da yeni sezona başlıyor.

Sunucumuzun Genel Özelliklerini bu sayfada bulabilirsiniz.

Aslına bakarsanız bizler bu oyunu 2000'li yıllardan beri oynayan, artık yaşını başını almış, -belki- çoluk çocuğa karışmış oyuncularız. Ultima Online'ı bir hobi olarak görüyoruz. Bu hobimizi devam ettirmek için World of UO'da buluşuyoruz.

Eğer AOS öncesi sunuculara alışmışsanız bu sunucuda balık ya da scroll satarak para kazanamayacağınızı bilmelisiniz. Aslında Age of Shadows o kadar korkunç, karışık bir şey değil. Hatta oynadıkça daha da çok seveceğinizi düşünüyoruz. Öğretmek konusunda oldukça yardımseveriz.

Sizi de yeni sezonda sunucumuzda görmek bize onur verecektir.

Sunucu Adresi: http://www.worldofuo.com/

Teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

Venus said:


Aslına bakarsanız bizler bu oyunu 2000'li yıllardan beri oynayan, artık yaşını başını almış, -belki- çoluk çocuğa karışmış oyuncularız. Ultima Online'ı bir hobi olarak görüyoruz.


abi zaten başka grup oyuncusu yok bu oyunun.


this. elde ne varsa odur, nesli tükendi artık. son uo nesli ölmeden oyun da ölmez tabi. şu piyasadaki survival oyunlarının birine GZ ekleseler uo olur zaten uo bu saatten sonra nostaljik değere sahip, özlem gidermek için kısa bir süre oynanıp bırakılır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sistemin sıkıntısı bodcu sistemi ve bir yığın account, karakter açılması oyunda atıyorum 1000 oyuncu gözüküyor ama gerçekte 10 online bile yok. Easyuo açık bir şekilde insanlar afk oynuyorlar, bu iletişimi azalttığı gibi oyundan alınan zevki sıfırlıyor. Bana göre tek account tek karakter ama o tek account için sınırsız skill alma aktifleşmeli böylece tek karakteri geliştirmek için harcanan Zaman sayesinde oyuncular hem iletişim halinde olur hem gruplaşırlar hem tek karaktere harcadıkları emek oyunun değerlenmesini sağlayacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
@sadeceokuyangenç: kraliçe falan dönmesin artık

Ama döndü artık, misafirperverliğimizi göstermeliyiz değil mi :)

@paparnoz: 1000 oyuncu gözüküyor ama gerçekte 10 online bile yok.

Tekil oyuncu sayımıza internet sayfamızda yer veriyoruz. Dürüst olalım, bu konuda haklısınız ama 10 değil yine 60 var şu anda.

@µh: Güzel olmuş server, oynuyorum ben.

Teşekkürler...

* * *

Yıl 2016 hala Ultima Online mı diyenler var. Bana göre bu bir hobidir. Örneğin 5 sene aradan sonra yeniden döndüm. Neden? Çünkü o ilk heyecanları özledim.

Yorum yazan herkese teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Açtım bir char orada, dedim eski günleri yad edeyim. Treasure hunter fisher yapam.
Arkadaş Balık tutarken veya ağaç filan keserken çıkan itemleri hiç bir vendor satın almıyor ya ? Nasıl edecek app ler? illa gidip skeleton filan mı keselim ? Bende hiç combat skill yok mesela şu an.
1000 gp para ile olmuyor o iş. Noob area da fishing kasmak için yer de bulamadık. Şimdilik bıraktım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...