Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

....She was using a floating hack I read about [Kore Onyxia]


Eternal

Öne çıkan mesajlar

http://www.warcraftmovies.com/forum/viewtopic.php?t=532

wow site blizzard gm didnt post in the thread to confirm the killing.

Gm lerden baslıga herhangi bir onayda gelmedigini sölüyor adam burda.Dedikoduda olabilir günah almamak lazım ama hack olayına fazla inanmadım dogrusu.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi bide şöle bi durum var.Onyxia ya raid e gidiyosun ve cok organize bi ekip oluşturdun.Öldürsende öldürmesende movie ye alırsın.Adamlar ilk oldüren grup oluyor fakat ne bir ss nede bi movie var ortada..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam bu ss haricinde diyorum öldükten sonra cekilmiş bi olay bu.Ss bir yana neden movie si yok bunun varda bizmi bilmiyoruz.warcraftmovies.com kesin bulurdu bu movie yi olsaydı.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

% de kaç hp si kaldığıdır herhalde[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlamadigim su kore retail server i ne zaman acildi ? beta midir bu degil sanirim. nekadar sure olduda kastiniz okadar fire resist i hazirladiniz herkez lvl60 oldu herkezde onyxia key i var herkezde cok iyi item silah var o var bu var. sonra bunlar oldurdukten sonra blizzard patch i cikardi bug duzeltildi diye. ne biliyim yalan geliyor bana halen bi aciklama yok blizzard dan onyxia offical olarak olduruldu diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...