Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2K17


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Bir ben mi heyecanla bekliyorum oyunun çıkması , konusu bile açılmamış ayıp.

https://www.youtube.com/watch?v=cQKDcMxTAfw

Bu sene pro-am takımı kurduk bi tane , 5 kişi pozisyonları bölüştük . Ben Playmaker PG açıcam çıkınca , bakarım çok kötüyse belki sharpshooter olurum , playmakerlığı kendim yaparım artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Oyun cuma çıktı hala ne beşiktaşta ne kadıkoyde satılmıyor. Aral akıllıları oyun çıkmadan önce ellerine geçince hemen satmaya başlamış tabii ceza yemişler şimdi tekrar satmaya devam etmek için izin bekliyolar , şu aralın yerine artık işini düzgün yapan birileri gelsin ya , herifler resmen tekel ellerinde bütün yapmamaları gerekenleri yapıyolar millette mecbur katlanıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun zaten hep erkenden gönderiliyor ki, genelde release'den 2 hafta kadar önce dağıtıcıların stoklarına girer. cod modern warfare 3 1 ay önceden girmişti hatta.

1 hafta kadar önceden de retailerlara gidiyordu işte dr'de çalışan arkadaş hep 4-5 gün önceden çekip getiriyordu bi tane zamanında da sonradan engellediler onu da sdafdsa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ps storeda 269 lira , benim aldığım yerde 150 lira (2k16'yı verince) mallık olur gidip ps storedan almam. Üstüne zibilyon tane VC satın alır bi de ps plus çakarım daha karlı olur , sırf işte biraz beklemem gerekecek sıkıntı o.

Eskiden de geliyodu ama bu sefer satmayada başlamışlar , bakmış 2k türkiyeden baya bir insan oynuyor basmış aralın mekanı 'aral sen hayırdır' demiş engellemiş. Yarın 20'si oyunun normal çıkış tarihi , early release tarihi bile değil , baya baya normal çıkış tarihi , artık heralde dağıtırlar diye umuyorum. Bi de galiba aynı sorun fifada da varmış dediler ama fifa almadığım için ilgilenmedim .

Aralın mallığını biz çekiyoruz yani , normalde 16sında çıkması gerekiyodu , daha önce satmaya başladığı için bekliyoruz bizde mal gibi , takım arkadaşlarım oynamaya başladı bile takılıyolar beraber kral kral , ben ezik gibi 'türkiyede daha çıkmadı bekliyorum' dedim adamlara onlarda bensiz park takılmaya başladılar proam olmayınca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
mokoko said:

oyun inanılmaz iyi gözüküyor ama yorumlarda her sene aynı şeyi görüyorum. virtual coin'e güzel para yatırmadan asla doğru düzgün geliştiremiyorsunuz adamınızı. okadar abartı ki bu gerçekten 100 euro falan verip vc alsan yinede adamını yapmana yetmiyor okadar vc. her maç sonunda da okadar cüzi vc ödülü varki oynayarakta bişi yapman imkansız. evde tek oynamak için almakta içimden gelmedi açıkçası. o yüzden sanırım bu sene salıcam oyunu almayı. fifa alırım ut oynarım. orda en azından kart alma olayı daha cüzi fiyatlarda.


o değilde 2016'da 2k17 için yazdığım vc konusunun 18de dahada abartılması müthiş cidden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
tiLi said:

abi character creationda neden 5 kategori 3 seçenek falan var? ben en son 2k11 oynadığımda gayet detaylı yapabiliyoduk. şimdi bi şeye benzetemiyosun adamları


biraz geç cevap olacak ama facescan var oyunda mobil uygulamayla. bildiğin yüzünü tarıyor adamlar oyuna. yanağımdaki doğum izini bile koydu adamlar karakterime. baya benzettiler yani. efsane olmuş o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...