Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve beleş oluyor?


behran

Öne çıkan mesajlar

Ben artık oynamıyorum zaten nasıl değiştiğinin bana dokunan bir ucu yok lakin sandbox diye yıllarca savunduğum bu oyunun birden bire en basit şekilde bile kısıtlamaya gitmesi garibime gidiyor. T2 olmuş olmamış ortasında değilim ama sen her ırktan zaten cruisera kadar izin verdiysen bırak herkes istediğini kassın. Ben şahsen başka acc açıp kasmakla uğraşmak istemezdim. Online sayısı f2p olduğu için tabiki artıyor ama uzun sürede ne olacak orası önemli bir de o sayının artmasının bir sebebi de eminim ki büyük alliancelar ve alt accları, scoutları vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kisitlanmak zorunda degil diyorum bende. Su patchce kadar nasil herkez odemesini yapip oynadiysa yeni baslayanlarda o sekilde oynayabilir.

Yeni degisiklige eski oyuncu gozuyle bakiyosunuz. Bu degisiklik eski oyuncular brdava oynayabilsin diye degil. Yeni oyuncular istedigi kadar oyunu deneyebilsin diye.

Belki siz kendinizce bu f2p olayinin daha farkli ve guzel bir sekilde yapilabilcegini dusunuyodunuz. Saygi duyarim. Ama daha once dedigim gibi "eski sisteme" gore yeni gelen ozelliklerin elle tutulur hic bir kotu yani yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel abi, güzel oldu. Mete ninde dediği gibi uzun zaman sonra ilk defa 45k gördüm oyunda ve bu oyuncuların çok az bir kısmı devam etse gene bir başarı CCP için yani oyuncu sayısını artırmak için hiç bir şey yapmamaktan çok daha iyidir bu yapılan. İkincisi f2p hesapla adam PvE den 5-6 saatte nasıl plex çıkaracak konu içinde biri söylemiş. Anlamıyorum abi nasıl oluyo bu iş ben 2 saat incursionde 300-350m maksimum isk kasıyorum oda büyük bir kısmı TCRC ve NRF olursa. Şu 6 saatte PvE de plex çıkarma olayını biri bana anlatsın olm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

kız taklidi yapıp 5-6 saatte plex giftlicek bi hıyar buluyosun işte


kız taklidi degilde newbro rp si yaparak para kazanılıyor oyunda. Ben fakirken alt karakterle jita dodixie arası gezip hacılar skillbooklar cok pahalı verebilecek var mı diye yazıyordum localdan, millet para atıyordu direk 3-5 mil. Bir de farklı channellara giriyordum arada. Boyle gunde 60-70 mil geliyordu bir 10 dklık ugrasla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Selamlar konuyu hortlatayim :)
Ben eveyi hiç oynamadım ama oynamayı düşünüyorum oynadığım online uzay oyunu 2 tane
ogame >:D< ve battlestar galactica online
Gördüğüm kadarıyla savaş sistemi battlestara benziyor

https://www.youtube.com/watch?v=Mrc94rcHJTI

Bsgo da gemi silahları sağ aşağıdaki gibi 123456 diye gidiyor ana gemiler düşman menzile girince onlara basıp (ya da açık bırakınca otomatik missile hariç) saldırıyor nişan alma olayı hani gemiye dönük olmaktan ibaret 8-)
Fighter tarzı gemilerde it dalaşı falan oluyor ama ondada nişan alma gemiye dönük olmak silahların hepsi öne baktığından oluyor it dalaşı

Bu tarz mı evenin savaş sistemi ? eğlenceli mi ?

2. sorumsa bu plex sistemi B)- Beleşe başlayarak mesela 1 aylık plexi kaç günde kasarım ? Nasıl kasılıyor mining falan ? nelerle uğraşmak lazım ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beni eve 'e çeken player based ekonomisiydi en başta. Yıllarca wowdan başka oyun oynamayan birisi olarak önce oyunu sevmekte zorlandım, zaten bırakıp bir yıl sonra gerçekten başladım.
Ama eve i eve yapan benim için savaş, siyaset, entrikalar, ihanetler. Yani oyuncuların oluşturduğu ittifakların ve koalisyonların ilişkileri, savaşları. Gerçi son dönem blue donut olayı var, adam akıllı bir savaş olmuyor. Ama olsun umudumuz devam ediyor bu konuda.
Plex konusuna gelince, bireysel olarak takılabileceğin yüksek güvenlikli bölgelerde para kasmak biraz daha zor diye biliyorum, ama bir ittifak üyesi veya kiracı olmak zorunda olduğun düşük güvenlikli sistemlerde bir haftada, hatta zamanla bir-iki günde bile kazanabilirsin plex parası.
Oyunu daha kısa sürede öğrenmen ve düşük güvenlikli sistemlerde takılmana imkan verecek bir ittifak üyesi olabilmen için türk oyuncular yardım edecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eve de fight yapmak eskiden keyifliydi. Oyuncu coktu noob adam da fazlaydı. Bol bol 1v1 bulabiliyordun. Artık zor herkes birbirini tanıyor cunku. Small scale keyifli fight bulmak icin baya baya saatler harcamak gerekiyor frigate le takılmak istemiyorsan. Anca solo null da nooblari avlayabiliyorsun. O seviyeye gelmek icin de baya tecrube lazım.

mekaniklere gelince herhangi bir nisan alma vs yok. Kullandigin silaha gore range, speed, weapon tracking gibi mekanikler var.

2. sorun için; kasamazsın. plex parası cikaricam ilk aydan diye baslarsan zaten hic baslama bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Exploration yapabilirsin combata hic bulasmadan, wormholeda veya nullda relic ve data sitelar yaparak guzel para geliyor. Ha istersen de bunlari yapan adamlari ganklersin. Ikisi de noob friendly bi olay, fazla skill gerekmiyor.

Hem de tam exploration hissi veriyor, ozellikle wormhole, kimselerin olmadigi unknown sistemlere giriyosun, herseyi scanleyip kendin buluyosun falan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

veya iyi bir gemi fitleyip factionlarla vindicator, nightmare vs. incursion yapacaksın garanti ve güvenli (kısmen hs de gang yemezsen) bir isk kasma yöntemi. Açıkcası ben incursion dışında başka bir şekilde isk kasmıyorum ve ya kasamıyorum diyelim. data veya relic siteler bence fazla bişey bırakmıyor wh de yapmıyorsan.
Bunun yanında iyi bir wormhole corpa girersen yine faction modül ve dreadnought larla pve yaparsan manyak derecede para kazanıyorsun hiç denemedim ama yapanları biliyorum adamlar trilyoner.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun cevaplar için B)- benide eveye çeken olay ittifak entrika savaş olayları 3 ay düşman franksyonda ajan olup sonra gemileri çalma gece baskını yapma tarzı eve olaylarını hayretle okurdum eskiden B)-
http://www.merlininkazani.com/eve-online-tarihinin-en-buyuk-savasi-yasaniyor-haber-70434 bunun gibi olaylar yok mu artık ?

youtubedanda baktımda bir tanıtım videosuna anladığım kadarıyla karaktere belli sayıda skill veriliyor dediğiniz gibi kaşif tücar savaşçıdan biri oluyorsun ? şimdi başta ticaret kasıp en baba gemiyi alsam o gemiyi kullanan aynı savaşçı skilli adam beni dağıtacak mı ? ben onun seviyesine ulaşamıyor muyum ? karakter gelişimi nasıl ?
başta para plex kasılacak mesleği kasarsam sonra başka char açarsam ? aynı hesapta oluyor mu ? oyunu beleş oynamaya devam ettikçe rahat plex kasabilecek duruma geleiliyor muyum yoksa sınırlı mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...