Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Defa Mezar kazmak...


Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Certhas said:

Eğer sokak köpeği derseniz vuran kişi ceza almaz ama sahipli olduğunu belirtip dava açarsan belirli bir oranda cezası vardı. Kedi öldüren bir psikopat vardı birkaç sene önce, o ceza almıştı.

Başın sağolsun ayrıca. :(


Gelen polis arkadaşlarımın belirttiği üzere de "sokak köpeği olsa bile kamuya açık alanda pompalı tüfek kullanması ve ateş açması suç " Hatta bunu yaptığı yer bir anaokulunun bahçesinin tam önü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

av tufegi almak suan cok kolay yasal olarak, dolayisiyla her tartismada heryerden biri cikarip vurabilir. akli basinda insanlar haric herkeste silah var bu ulkede, valilikler mafyalara yivli tasima ruhsati veriyor, kimi ruhsatsiz geziyor kimi yivsiz aliyor vs.


iki tane birden alıyorum şimdi pompalı tüfek .. Ruhsatı 27 tl , fiyatlarını buraya yazmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün avcı dükkanına gittim.. Bütün makinalı otomatik av tüfeklerini denedim ve avclık belgesi ve silah taşıma ruhsatının ne kadar basit olduğunu öğrendim.. Birilerini öldürmeyi istemek boyutunda değilim ama street fighterdaki bonus mersedes parçalama stage'i gibi pompoalı tüfekle yanımda sınırsız sarjör ile Tarçını öldüren kişiler içeriden kaçamayacak derecede korkudan titrerken o kaçan araçlarını paramparça edesim var...


Ama yay beğendim archer olacağım.. Geçen yine silah sesi geldi koşup fırladım da tüfekli biri hedehödö yapsap ne yapacam bilmiyorum .. Tankların önüne yatan teyze özgüveniyle nereye kadar gider bu işler bilmiyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...