Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anksiyete


monoscope

Öne çıkan mesajlar

merhaba,

anksiyete ile uğraşmak çok yorucu olmaya başladı benim için savaşamıyorum artık tek başıma. 5-6 yıl falan oldu bitiremedim hala o yüzden profesyonel destek görmek konusunu değerlendirmek istiyorum.

anksiyete tedavisi görmüş olanınız var mı ?

nasıl bir yol izlediniz ilaç kullandınız mı ilaçların ne gibi yan etkileri oldu ?

gerçekten varsa tavsiyeniz çok ihtiyacım var, birkaç yıl daha zaten bu tempoyla giderse kalbim falan dayanmayacak gibi. Kalbime etkisini hissedebiliyorum anlamsız zamanlarda anlamsız çarpıntılar yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa yakasındayım,

anksiyete derecem nedir bilmiyorum ondan belki 5-6 sene dayanabilmişimdir. ilk başlarda acemilikten panik atak geçirirdim ama artık geçirmiyorum nefes kontrolü falan öğrendim.

belirli şeyler geliyor başıma onların olasılıklarını falan kafamda senaryo olarak kuruyorum. sonra geçiyor bir başka şey gelene kadar başıma rahat takılıyorum sonra gene anks geliyor falan döngü içinde hayat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doktor moktor uğraşmak istemiyorsan, seansına 200~ civarı verebilirsen cogzel bir kadın biliyorum şimdi herkes ezecek belki ama panik ataktir anksiyitedir güzelce değişik yöntemlerle çözebiliyor.

Karşılıklı muhabbet ediyormuş gibi geliyor, sonra anlıyorsun ki ne biçim terapi yemişsin. İstiyorsan pm atarım bilgileri.

Çok trollemeyin topağı, anksiyite ciddi konu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mümkünse zaten ilaç kullanmak istemiyorum, psikolojik konularda ilaçlara karşı tedirginliğim var.

her öğlen gidiyorum spora iş arasında çok güzel geliyor spor çok rahatlatıyor. sigarayı falan bıraktım bu sebeple alkolü azalttım onu da bırakıcam. yavaş yavaş ot hayata doğru gidiyorum :)

öm'leri alabilirim her konuda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...