Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Logitech G633 7.1 Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı


persephone5

Öne çıkan mesajlar

yahu bilmeden yazmayın, önce fikriniz olsun. amazon oraya otomatik vergi koyuyor alırken, gümrük işlemini de kendi hallediyor.

sikkokulaklık satıcısından alırsan oraya vergi mergi bi bok yazmıyor. ama o kulaklık geldiği zaman 70 mi 75 euro mu ney, limiti geçtiği için gümrüğe takılacak. %20 vergi ödemeden geçiremezsin gümrükten.

burasından %100 emin değilim ama satıcı amazon olmadığı için amazon'un umrunda da olmayacak gümrük olayları, sen uğraşacaksın gümrükle.

falan filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi ben Amazon dışındaki satıcıdan sipariş vermedim ama sitesinde olduğu için aynı hesaplamaları yapar diye düşündüm. Kulaklık Amazon satıcısından TR'ywe gelmediği için bunu ekledim(neden gelmiyor anlamadım ben daha önce logitech getirtmiştim belki suistimal olmuştur artık yollamıyordur). Ancak dediğin gibi birşey varsa mantıksızdır getirtmek onu bilemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

persephone5 said:

Freemium said:

Kulaklık USB girişliymiş. Dip gürültüsü dinlemek isteyen Amazon ya da TR farketmez, USB girişli kulaklık tercih edebilir.


dip mi gürültüsü? ürün hem usb hem de 3.5mm girişli, tek tuşla değiştiriyosun.


3.5mm giriş dediğin stereo ses(2.0) veriyor. USB ile sanal 7.1 alıyorsun tabi yanında bonus olarak dip gürültüsüyle beraber.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

amazon her şekilde ilgileniyor, kendi bünyesinde olan her şeyle.


amazon'un haberi bile olmaz gümrükten şundan bundan. amazon üstünden satıyor ama kargoya falan X firma veriyor, amazon değil. Amazon'un o ürünün gümrüğünü takip edeceğini hiç sanmıyorum. Takip etseydi muhtemelen onda da baştan vergiyi alırlardı gibi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
amazona kadar gitmeye gerek yok

440tl

http://www.hepsiburada.com/logitech-g633-oyuncu-kulakligi-981-000605-p-BD804113?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CjwKEAjwrvq9BRD5gLyrufTqg0YSJACcuF81mlVMDex83wPL4om_QA1C8mPQiJrYzTcdAySbQ3hzjhoCt7Lw_wcB


ben amazondan alışveriş yaparken bankaya çeviremiyorum, bi opsiyon yok nasıl yapabilirim onu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

GERGE said:


Amazon'dan alirken Amazon'a native currency kullanilacak hep, onu unutmayin. Simdi Colling English Dictionary aldim, Amazon kuru 4,07 gosteriyordu, bankam 3,8.


yanlış!
alırken usd üzerinden alın abi. çevirmeden alın. dolar olarak çekince kredi kartından bankanın oranına göre çeviriyor!


Orada Gerge'nin dediği Amazon UK'den alıyorsanız sterlin, US'den alıyorsanız $ üzerinden alın vb.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...