Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Guild Başlığı


enurale

Öne çıkan mesajlar

Selam herkese,

İçimden geldi, kontentin ilk questlerini yaptıktan sonra, aşağıdaki yazıyı yazdım. Sağlam olmuş bence Broken Isles prepatch'i.

Guild olarak hardcore oynama niyetimiz yok ama Legion contentinin görülmeye değer olabileceğini düşünüyoruz. Açıkçası oyuna ne kadar asılacağımızı zaman ve talepler gösterecek ama her halükarda pre-raid içeriği zaten birçok kişi oynamak istiyordu bizden.

Bu postu forum kurallarına uygun olarak kullanacağız, herkesin de öyle yapmasını umuyoruz.

Buyrun okuyun.


--------------------------------------------


AZEROTH HALKLARINA AÇIK MEKTUP!



Gizli bir hayali yaşadık, gerçekleşemeyen… Lakin zaman, birçok yol bilir,
hayalleri gerçekleştirmeye dair.


Bazen öyle yollar vardır ki, geçtiğiniz yollarda sizden kopan parçalarınız mı, yoksa hayaliniz mi daha büyük, bilemezsiniz. Ancak, zamanın yolları, her adımınızda arkanızdan kaybolur. Geçtiğiniz yollardaki kayıplarınız, sadece alev almış gözlerde görülen bir azim ve kararlılığa mı, yoksa her damlada sizi biraz daha yaşamdan koparan bir yaraya mı dönüşecek, buna siz karar verirsiniz. Tıpkı Sylvanas gibi; kayıplarınızı alev alev gözler ve çelikten bir iradeye dönüştürürsünüz! Hmmm tabii ölmediyseniz, ya da daha beteri olmadıysa, kendi gözleriniz ile görmeniz gereken kişilerin, bir fark yaratmak adına paylaştığı ortak kaderdeki gibi.

Azeroth. Güzel ve değerli olan kolay paylaşılamaz. Siz kendi aranızda çarpışa durun, bazılarının güzel ve değerli olana tahammülü dahi yoktur. O sadece gücü tanır, boyun eğdiren ve kaos getiren.

O, kozlarını kullanmaya hazırlanıyor! Bu ona karşı, AZEROTH HALKLARINA AÇIK MEKTUP!


Gizli bir hayali yaşadık, gerçekleşemeyen… Lakin zaman, birçok yol bilir, hayalleri gerçekleştirmeye dair.


Aynı dünya üzerinde birbirini yedi Alliance ve Horde nesiller boyu. Kana bulanmış baltalarını, elementlerin gücüne sarınmış totemlerini, savaş naralarını ve cehennemin dibinden çağırılan ateş toplarını birbirlerine yönelttiler. Sanki yetmiyormuş gibi gerçek düşmanları!

Düşündük… Neden ölümcül darbelerimizin hepsini gerçek düşmana yöneltmiyoruz ki! Eh, en azından, büyük tehdit üzerimize koşarken. Ayrı ayrı, bağımsız iki el gibi değil, Sert bir yumruk ve üzerindeki muşta gibi!

Lejyonun saldırısı o derece güçlü idi ki, karıncaları büyük sellere karşı refleks hareketleri gibi, Horde ve Alliance anlık kararlarla ortak hareket etmeye başlıyor! Bu bizim hayalimizdi! Bizim mantığımız. Bu hayali karşımıza deniz feneri gibi dikenleri onurlandırmak adına!


Birçok yoldan geçtik, keşifler birbirini kovaladı, peki bizi ne kadar lejyona hazırladı, keşif, savaş ve hazırlıklarımız? “The Burning Crusade”den beri ilk defa evrensel bir savaşın parçası olmaya hazır olun!


Bu sorunun cevabını arayacağımız ve aynı zamanda, hikâyenin bir pik noktasından başka bir pik noktasına sıçradığı bir parçasındayız, Azeroth zamanının.

İstedik ki, maceranın vanilya aromalı başlangıcı, Azeroth pik noktası ve başka evrenlere yaptığımız çıkarmalardan sonra; Azeroth’u korumak adına yaptığımız dönüşümüzde, biz de aynı amaç için savaşmak adına toplanan birliklerden olalım. Tek bir yumruğu oluşturmak üzere bölük bölük toplanan…

Muştanın ucu ya da en güçlü olmak için değil; bu epik zamanı birlikte paylaşmak, güzel anılarımıza, kazandığımız dostlarımıza yenilerini eklemek, Azeroth’un zor zamanında yanında olmak için savaşacağız. Zaman bizi ne kadar ileriye götürecek? Belki birçok kere olduğu gibi hedeflerimizin üstüne, belki de sadece mütevazı umutlarımıza bilemiyoruz, zaten bunu da bizimle olan her bir birey, isteklerimizin etkileri ve zaman’ın kendisi belirleyecek.


Birçok yoldan geçtik, keşifler birbirini kovaladı, peki bizi ne kadar lejyona hazırladı, keşif, savaş ve hazırlıklarımız? “The Burning Crusade”den beri ilk defa evrensel bir savaşın parçası olmaya hazır olun!


Açıkça; kontent başı, ilk görevler ve sinematikler, tüylerimizi diken diken etti, iyiydi.

Siz hazırsanız, biz de hazırız.

Zaman, ortak amaçlar etrafında toplanan farklı kişiler, gruplar zamanı, - Coexist oluşturma zamanı. -


--------------------------------------------

[www.guildcoexist.com] (Başvuru sayfası, guild tanıtımı, mecvut ve recruitment listesi hazır, social olarak da katılabilirsiniz, başvuruyu oyuna degil guilde yapıyorsunuz, daha önce siteye kayıtlı guild üyesi iseniz -ki siteye kayıtlı 2000 küsür kişi var- başvuruya gerek yok.)
https://www.facebook.com/GuildCoexist/?fref=ts
Twisting Nether EU – Horde -
Guild adına hazırlayan : Enurale


--------------------------------------------
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu TN'de bir düzgün guild yakalayamadım. Ha casual olarak haftada max 2 gece raid yapabilirim ama 35+ bir adam olarak iki satır sohbetle oyun oynayabileceğim bir yer aramaktan imanım gevredi. Social olarak başvurucam herhalde, belki millet kastıktan sonra altlarıyla raidlerim. Diğer türlü konsantrasyon eksiğiyle insanları yatırmayayım. Zaten 5man dungeonlar diablo grift gibi olacak deniyordu, yeter bana :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Merhaba,

Daha once de bahsettigim gibi, haftada 9 saat gibi rahat bir süre ile raid yapıyoruz.

BU süreçte, EN 4/7, TOV-H 2/3 (şimdiye kadar 1 kere girdik TOV a) yapıldı.

5. boss denemeleri için, direkt mythic raide adapte olabilecek oyunculara ihtiyacımız var, özellikle ısrar ettigimiz bir class ya da rol yok (sadece tank ihtiyacımız yok). Tercihen ranged dps ve healer olmak üzere, her classtan olabilecek 3 oyuncu alacağız.

İlgilenenler www.guildcoexist.com dan basvuru yapabilir yada /w eluranas dan bilgi alabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Merhaba,

Eski konumuza yazıyorum, halen LEGION zamanı olduğu için yeni bir konu başlığı açmaya gerek duymadım.

Facebook ve kendi sitemizde paylaştığımız bilgiyi burada da paylaşıyorum.

---------------------------------

BATTLE FOR AZEROTH yaklaşıyor!

olarak BFA da WoW dayız. Birçogumuz halihazırda expansion öncesinde de oynayıp karakterlerimizi hazırlıyoruz.

Expansionda bizimle oynamak ya da öncesinde konuşmak, tanışmak, "neden Coexist i tercih edeyim?" sorusuna cevap almak isteyenler, facebook adresimizden mesaj atıp, discord adresi alabilirler, guild sitemizdeki başvuru sekmesine tıklayıp (enjin hesabınızla giriş yaptıktan sonra) kadromuza başvurabilirler, halihazırdaki guild üyelerimiz discorda a gelerek ya da oyunda /w atarak, wow guildimize invite isteyebilirler. (-Eluranas- -Fuegoo- -Xauri [HORDE] Twisting Nether-EU) www.guildcoexist.com

---------------------------------
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

.
Guild kimliği ve tarihçesi hakkında;


* Biz WoW guildi degiliz.
* Biz MMORPG guildiyiz, hatta kulübü bile sayılırız.
* En az ne oynadığımız kadar kimlerle oynadığımızı da önemseriz.
* Amacımız, kaliteli, devamlı, sosyal bir ortamda MMO ve multi oyunların tadını çıkarmak, aynı hobiye ve anlayışa sahip kişilerle kalıcı bir ortamı paylaşmaktır.
* Yönetimimiz neredeyse guild kurulduğundan beri aynı.
* 2007 den beri hiç dağılmadık, ki temelimiz bundan daha geriye dayanıyor. Bulusup gorusen, yıllardır birlikte birçok oyun oynamış bir kişilerden oluşuyoruz. 2007 den beri birçok MMO ve MULTI oyun oynadık, hepsinde end-game progress yaptık.
* Çok güçlü istatistiklere sahip bir sitemiz (Website Stats: Users: 2,211 - Forum Stats: Views: 2,123,014 - Threads: 1,678 - Posts: 20,234) neredeyse her zaman birilerini bulabileceginiz bir discord hesabımız, oldukça aktif whats-up hesabımız, periyodik guild buluşmalarımız var, birçoğuna 25+ kişi katılmıştır, Facebook ta da guncelliyoruz aktif oyunumuzu.
Oynadığımız oyunlara bakarsak;

SWTOR da,
oynadığımız dönemin raid kontentini en hızlı birien guildlerden biriyiz, bildiğim kadarı ile Türk guildleri içinde birinci. Bırakma sebebimiz bize degil oyunun kendisine dayanıyor, dünya çapında başlayanların %50 sı bıraktı kısa sürede, ama oyun çok eğlenceliydi, HUTTBALL ı özellikle kim unutur.

RIFT de,
birçok server first ümüz var ekip olarak, ilk raid instance dahil. İki donem oynadık bu oyunu ikisinde de dönemin tüm raidlerini (en son Regulos, Crucia) çok iyi bir sürede bitirdik.

WILDSTAR da,
tartışmasız en büyük Türk oluşumuyduk, 40+ kişiyi raide attune ettik ki, bu raidin kendisinden daha zor. İlk raidin ilk 5 bossunu kestiğimiz dönemde ilk 1% lik dilimden daha yüksek başarı durumundaydık, zira 450k kişiden 3k dan daha az raide attune olabilen vardı o dönemde. Oyuncular buglardan ve fixlerin gec gelmesinden sebep kitleler halinde oyunu bıraktı, biz de bıraktık ama cok, cok eğlendik.

GW2 de,
halen raid yapıyoruz, cıktığından beri guildde bu oyunu oynamaya devam eden bir kitle oldu hep, ilk raidi kimse ölmeden tamamlama "ETERNAL" title ını kısa zamanda aldık. 1400 + oyuncu geldi guilde GW2 için, oradaki guildin kendisi dahi çok değerli şu anda, ileride çok iyi bir expansion olursa yine oynarız.

FF14 de,
Tüm expansionlarını oynadık, muhteşem bir oyun, harika raidler ve taktikler, son derece derin bir lore altyapısı. Her oynadığımızda karakterlerimizi dönemin en yüksek seviyesine taşıdık, bu oyunda Türk oyuncu kitlesi çok az, hatta bizim kadar uzun süre bu oyunu oynayan Türk guildi bilmiyorum. Oyunu en güzel zamanlarında oynuyoruz.

WoW da,
Oyun çıktığından, Ice Crown kontentine kadar aralıksız oynadım şahsen. Vanillada ve TBC başlarken içinde oynadığım guildin masterliğini TBC başında aldım ve raid liderliğini üstlendim, bu noktada aslında "guild tarihçemiz" başlamış oldu. Karazhandan, Sunwell 2. boss a kadar geldik, bu noktadan itibaren daha az kişiyle(aşırı kalabalık ve raid spot sorunlarından) Coexist adını alarak devam ettik, Ice Crown duyurulana kadar WOTLK da tüm contentleri başarı ve en zor achievementlerin bazıları ile (Unnerfed GottaGo, Sart 3D, Maly 6dk, çok hızlı Undying, Firefighter, Yogg ve TotGC bazı achievement ları gibi) tamamladık, hala raid yapabiliyorken haftada 4x TotGC yapmanın baygınlığı ile WoW u bırakıp başka MMO ya başladık.
Legionda geri dondük, Emerald Nightmare'i Mythic, Trial i ve Nighthold u Heroic bitirdik, bu noktada, grupça yollarımızı ayırdığımız kişilerden sonra, WoW da tekrar ekip toplamaktansa FFXIV de Stormblood oynamayı tercih ettik.

Şu an için;
WoW BFA sından başka gorunen bir MMO yok bizim için orta vadede, bu kontenti oynayacağız, Legiona gore tek fark, bu sefer daha kalabalık degil ama iyi bir ekiple başlayacağız gibi gorunuyor. Biz, "geleyim sizinle birkac boss keseyim" diyen degil, guildin parçası olmak isteyen, oyunu da tüm gerekleri ile oynayacak oyuncular umuyoruz, boyle duşunen kişilerle tanışmak bizim için önemli.



Drama konusunda;

Biz site başvurusu artı konuşarak kabul ediyoruz oyuncuları, başta bundan daha fazla tanıma şansımız yok. Bir oyuncu, kalıcı guild ve progress için degil de drama geliyorsa, bizim yontemimiz belli, mutlaka dramayı çözmek yerine, -zira çözmeye calıştıkca dramanın bir parçası oluyorsunuz- ayrılıyoruz bu kişilerle. Legionda Emerald nightmare M + Trial of Valor H temizleyip Nighthold a hazırlanırken devam etmeme kararı almamızın sebebi grup olarak alınan ve gönderilen kişilerdir. WoW da tekrar 30+ kişilik ekip kurmak yerine, devam edenleri ikinci guildimiz sayılan guilde yonlendirip (ki oldukça iyi başarı elde ettiler) isteyenlerle FFXIV oynadık, guzel progress yaptık, sonra BFA için WoW a geri döndük, sorun yok kısaca.
İki eş guild lideri olarak, oyun oynamayı ömrümüz izin verdiği ölçüde hobimiz olarak belirledik yıllar önce; bu nedenle, ne oyun oynamaktan, ne de guildimizle uğraşmaktan vazgeçmek gibi bir niyetimiz yok, bu da bizi stabil kılan en önemli nedenlerden biri. Çok ilerisi için, STAR CITIZEN gemilerimiz (2x REAR ADMIRAL dahil) bile hazır.



Son olarak;

Guild lideri olarak guildim adına, bizi tanımak isteyenler için yazdım, sürç-ü lisan ettitsem, yazım hataları varsa, kusura bakmayın lütfen.



Enurale



[güncellemeler: Imla hataları]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...