Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena, BG, World PvP Başlığı


Gangren

Öne çıkan mesajlar

bonuSimo said:

serhater said:

https://www.twitch.tv/luuxia/v/87645740

Böyle class mı olur lan

3 tane gerizekalı aoe'nin içinde duruyor da ondan oluyor o ahaha
aoe'de vurduğu toplam damageı aynı yerde veren trait falan var. 5 santim sağa kaçsalar veya herifi stunlasalar hiç bişey olmayacak.


adam 3 saniyelik stundan çıkamadan resto shamanı kesiyor. ne 5 santim sağı solu yunanı fransızı. böyle saçma class mı olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp dengeli falan değil ne alakası var. dh'da op ama şurda şu şekilde ölünmesine laf etmek saçma.

adamın üstünde 4dk'lık meta, 2 dakikalık nemesis, 2 dakikalık chaos blades cooldownı açık. bunun yanında, tek olduğu için solitude buffı var yani toplamda bikaç saniyeliğine yaklaşık %50 damage, %15 attack speed, %25 haste buffı var, auto attackları chaos damage ve %200 vuruyor. metadan gelen leech var pvp'de %40 olması lazım ama çok farketmiyor zaten bu haldeki adamdan 3 kişi birlikte damage yersen adam deli gibi heallanacak.

bu adamdan 10 saniye kaçabilirsin, ccleyebilirsin, hiç birini yapmadın 3 kişi üst üste stacklenmezsin. niye? sen stacklendikçe adamın aoe damageı katlanarak artıyor, dolayısıyla meta açık olduğu için selfhealıda katlanarak artıyor.

gidip retaliation açan warriora ne biliyim deflect açan huntera gözünü kapayıp girmiyosan bu buffları olan dh varken bi zahmet beraber durma.

bir insan gerizekalı değilse şu duruma 1 kere düşebilir, sonra öğrenir zaten counterlamasının ne kadar basit olduğunu.


gelecek nerf zaten damageını kıstık defolun gidin nerfi olmaz, burstunu kısarlar cdları düşürürler o tarz bir ayarlama yapılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


here's what happens in the video:

-DH pops every damage CD he could possible pop (which are all on GCD except for Chaos Blades, btw).
-Enemy team does not react appropriately with some kind of CC on him.
-DH leaps onto the Shaman, Shaman does not trinket even though DH has all CDs up + Nemesis on Shaman.
-DH drops FotI (3s stationary AoE) that increases it's damage based on how many people are standing in it (if you have the artifact trait).
-All of them stack into it, effectively tripling the DH's burst damage and, by extension, his healing.
-They die.

And no, it's not fine. It shouldn't happen. But acting like they played well is bullshit. They basically didn't pay attention to anything, thinking they had already won when apparently they hadn't forced any of the DHs CDs before and blindly following into an AoE that can simply be walked out of, especially if you have trinkets available.

If they hadn't followed the DH into the AoE, the Shaman could've possibly made it out alive even without trinketing, and the DH wouldn't have healed nearly as much.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
insanalr daha cozemedi olayi ya. honor talentlar sayesinde cok degisik seyler cikabiliyor, dun kule savunmaya gelen adami charger knockback le kuleden attim misal, iyi bogusuyorduk ama paladinde knockback oldugunu bilmiyordu bariz

http://i.imgur.com/bCtEccP.jpg

sunun gibi seyler oluyor

http://i.imgur.com/UbwYL2G.png

ben reddit olmasa keko gibi ignorelardim yani cunki totem kesmek baya baya vintage bi olay :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cs totem dikkat etmezsen ölüm ama tek vuruşluk canı var. Bayağı bunu atan shaman dh boostluyor farkında değil. Tek swinge soul fragment güzel oluyor.

Paladinin asıl saçmalığı holy wrathdi adı sanırım. Eksilen canı kadar %200 moblara %50 playerlara vuruyor. Ortalama hpler 2.2 milyonken 200k canı kalan paladin bunu atınca can yakıyor.

Sub-rogue çözemedim hala. İnanılmaz bir dmg var heriflerde ve yüzyıllarca arkana teleport olabiliyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp için tüm statlar fixed, sadece ilvlına göre ufak bi scaling var. Herkesin ilvl 850ymiş ve her spekte belli statlar varmış gibi oynuyorsun, üstündeki gearın ilvlına göre de ufak bi bonus alıyorsun. Atıyorum gearın 860sa %6 bonus statın oluyor. %16 olan vers %17 oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...