Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Luke Cage (2016) - Netflix


Aluriel

Öne çıkan mesajlar

ben çizgi romanalrı bilmediğimden haberim yoktu kadının kolunun böyle bir şey olacağından.

semi-spoiler yemiş olabilirim. ama kadının oyunculuğundan ve karakterin in kişiliğinden dolayı ayrı bir nefret beslediğimden hoşuma da gitti.
en azından bir görevi varmış diyeceğim artık. salak salak polisçilik oynaması epey komikti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
Başıma birşey gelmeyecekse, ilk sezondaki Luke Cage'den aldığım keyif Daredevil'den fazlaydı.

İlk sezonda en çok beklediğim ama bulamadığım şey hayvanlı thug life videolarında kullanılan şarkıları kullanmalarıydı, neyse ki 2. sezonda kullanmışlar.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=qA79m1oRqWY?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

s2e3

tüm karakterler fail gidiyor ya. misty sürekli kural çiğneyen eci 90'lar dandik polis filmi polisi gibi. kol mol ptsd ayağına diyorlar ok de biraz daha zaman ayırsalar, saçını yapamasa kahve yaparken dökse, pot'u duvara çalıp ağlasa falan ne bileyim. bi şarkı az gösterin şunları koyun ya. karakolda "ok everyvody take a good look" köylü ahmet konuşması, ordan herkesin "özür dileriz jürgen bilemedik" diye boyun eğmesi (facepalm) sonra git salak yumruk'taki kızla bar fight he. cool cool barda oturup bira içiyor falan bi de öbürü allaam nabıyosunuz ya 12 yaşında mısınız acaba (facepalm)

en zor anında anasına tuzak kurmuşluğu ortaya çıkmayacaksa tilda da fail. hemen "ok mommy <3" diye geçiştiriverdiler. politik acendasına tuz biber etmiş anasına gitti özür falan diledi bi de. yav he.

shades'ten bi emin olamadım, kadını kızından kıskanması falan kendi uzun vadeli şeytani planlarına alet etmesini engelleyeceği için mi (inşallah dicem ama o kadar salak şey oluyor ki beklemiyorum şöyle uzun vadeli bi motive), yoksa deliliğinden mi çözemedim pek. adam iyi oynamış ama.

yo kan cal me BUŞMASTA arlem iz ma birtrite jamoyekaa tayfasına da karakterden değil de (şimdilik tek boyutlu gitse de diğer karakterler gibi ABİ NAPIYOSUNUZ denecek bi fail'i yok en azından) "güçleri iyi adam gibi ama onun kötüsü" olmasına kılım. zaten mcu'nun yarısından fazlası böyle. yazanların ancient yetoluğu gerçi de, still.

luke cage'in hurr durr diye 2 int 2 wis'li barbar gibi sağa sola dalması off NAPIYOSUNUZ YA gitti duvar kırdı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...