Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilge Adam vs Wissen (Java Kurs)


Buddha

Öne çıkan mesajlar

Bilge adam: 300 saat ders 7.5 ay haftada 10 saat.
Wissen: 300 saat. Haftada kaç saat olacağı belirsiz sınıfın durumuna göre. 6.5 ay sürüyormuş anlamadım 300 saat nasıl 6.5 ay yapıyor.

Kurs içeriği bilge adam
http://www.bilgeadam.com/akademi/bilisim-uzmanligi/yazilim-uzmani-java-android
Kurs içeriği Wissen
http://www.wissenakademie.com/bireysel-egitim/java-akademie-2-egitimi/

İçerikler farklı. Java yazılımcıları özellikle içeriğe göre hangisi daha mantıklı belirtirlerse sevinirim. Bu kurslardan birine gitmiş olanda eğitim olarak nasıl anlatırsa sevinirim. Hocalarıda yazabilirim ama bilir misiniz bilemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben wissen'nin java kursuna katıldım. içerik benzerdi ama aynımı tam emin değilim.

javaya giriş yaptırıyorlar veri tiplerinden başlayıp.
oop, andorid,web.. farklı şeyleri görme inceleme fırsatın oluyor.
sırf derslerde öğreneceklerin yeterli olmayacak yani gene kendi kendini geliştirmen gerekiyor.
kendi kedine biseyler yazıp takıldığın yerde hemen hocaya sorma imkanın oluyor internette bulamassan o güzel bisey.

database kısmına fazla girmediler jdbc bağlattılar basit sorgular öğretip geçtiler suanda çok farklı teknolojiler var java ile db kullanmak için o konuda baya eksiği vardı kursun.

300 saat 6 ay soyle olmustu ilk 2 ay 3-3.5 saat java 1.5-2 saat ingilizce tarzı bir eğitim olmuştu sonra günde 5 saat java anlatılmaya başlamıştı.1 haftada kariyer eğitimine gidiyor zaten, ama senin linkte içerikte oyle bisey yazmıyor belki farklıdır(ben katıldığımdada yazmıyordu :) )

ben buna katılıp java yı yutarım diye bisey yok gene kendin çalışman gerekiyor ama hiç bilmiyorsan gayet yararlı.

Bide hoca bize sormuştu ajax jsf ye fazla girmiyim android e daha fazla zaman ayıralım diye seçenek vermişti. belki sizde de öyle bir fırsat olabilir.

ders işlenişi üniversite mantığı; eğer sınıfta hiç yazılım bilmeyenlerin sayısı fazlaysa hocada yavaş ilerlemek zorunda kalıyor. bir kişi hata aldı mı onu düzeltmeye ugrasıyor falan.

bilge adamı hiç bilmiyorum kıyaslama yapamıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İçerikte android yazmıyor kariyer eğitimi var ama. 30 saatte proje yazmışlar. Java webde basic olarak geçiyor. Bilge adamda ise bunlara zaman verilmiş sanırım. Ama wissendeki kadın işte biz androide falan girmiyoruz tamamen javaya ayırıyoruz zamanıki öğrenci iyice çözsün. Android falan ayrı kurslar dedi. Şimdi java kullanan bir arkadaşımız bu iki farklı içeriğe göre hangisine gitmek daha mantıklı söylerse sevinirim. Biri androide falanda giriyor öbürüyse biz ona girmiyoruz 300 saatin tamamını işte javaya harcıyoruz falan diyor. İçerikler yukardaki linklerde var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bir javacı olarak sadece içeriklere baktığımda şöyle bir intiba uyandırdı bende. Sanki bilge adam her şeyden az az öğreteyim genel fikrin olsun (db, java, android, java frameworks) gibi bir program hazırlamışken, wissen daha core java üzerine gibi. Bana sorarsan core javayı adam akıllı öğrendikten sonra her türlü framework'ü, database bağlantısını vs. öğrenirsin zaten.
Tercih senin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...