Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatı sıfırlamaca


wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Fistan said:

olmasın ne gerek var
hayatı yıpranmadan yaşıyorlar işte keyifli şekilde
ülke bişey olmuş olmamış kime ne


Turkiyenin yandan yemisi olm polonya.

Avrupanin iki utanc kapisindan biri.

Digeri de macaristan sdfg

Bi bunlarin basbakanlari, salak politikacilari, aptal saptal politikalari ve cagdisi dunya gorusleriyle tasak yapiliyo bi de bizimkiyle.

sabah aksam tasak gecsinler budapestede mi yaşarsın türkiyede mi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Calisma saatini 1/3 e indirip yilda 4 kere tatili isvecliler yapmiyo abi.

Hayal kurarken mantikli kurun ki hayal olarak kalmasin


Sabah 8 akşam 10 civarı çalışıyorum. Günde 1 işe düşürsem 4 bilemedin 5 saatte bitiririm. Bana göre 1/3e düşmüş oluyor. Bir işle de normal bir yaşam surebiliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Ne işle uğraşıyosun ayıptır sormaıs


Şuan 10 yıl olacak kendi ufak bir şirketim var, okuldayken başlamıştım. An itibari ile eksperlik yapıyorum. Bilirkişilik işi çok gelmiyor genelde(bende hiç uğraşmadım tanıdık bulmak için falan) daha çok bankalarla çalışan daha büyük şirketlerle çalışıyorum.(eskiden işbankasıyla direk anlaşmam vardı sonradan değişimler büyümeler istediler bana gelmedi yetemedim) Akşam 10u da yeni kota olarak koydum eskiden sabahlar olmasın diye rapor yazıyor/ kontroller yapıyor/ diğer ufak tefek işlerle uğraşıyordum gel gör ki sonu yok.

ps: Aslında o kadar geçe kadar çalışmamın sebebi de akşam yolluyorlar işi mesai bitimine 1.5 saat kalmış, yetişmiyor hiç bir zaman mecbur kendi zamanlarımı da katıyorum çalışma süresine. Kendi işiniz olmasa yarın bakarım diyebiliyorsunuz ama iş sizin olunca mecbur o akşam bitiriyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da babamın doktorları için duruyordum. Buraya bağlayan neredeyse hiçbir şey yok beni. Ha oraları beğenmem başka yere geçerim belli olmaz orasını doğru diyorsunuz. Kendimi kovup bir kaç ay motorla balkanlar da yapabilirim işsizlik maaşıyla. Seçenekler var baya, heyecanlandırıyor da. Paraya maraya en önemsiz şey hayatımda zaten bazılarınız biliyor. Gerekirse gider garsonluk yaparım gezerken salak saçma işler bulurum sonra dönünce devam ederim daha gencim soran olursa 25 deriz :P

Ankara'ya dönersem dasaaayı döveceyim bunu da yazalım hahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...