Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony 4k tv MS Surface pro 4 baglantisi


elma

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Bir adet Sony kd-49X8005C edindim. Windows 10 calistiran bir de surface pro 4 um var.

Surface pro 4 un tek cikisi minidisplay, ve sony 49'' ekranda ise sadece 4 hdmi girisi bulunmakta.

Bunlari baglayip 4k desktop gorebilmek istiyorum. Refresh rate vs onemli degil. minidisplay to hdm adapter ile hdmi-hdmi kablosunu baglayip televizyona bagladim. Full HD alabiliyorum ama 4k alamiyorum.

Nerde hata yapiyorum acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Docka ihtiyacim oldugunu hic dusunmuyorum. Sonucta dockta bir grafik karti ya da video ciktisini gelistirecek bir fonksiyon yok.

Saniyorum yazilimsal bir sikintim var. Yoksa en masum bagladigim sekliyle 4k aliyor ve dusuk refresh rate de aliyor olmam gerekiyordu. TV nin software i gibi bir sey bulamadim, pc ye tanitmam gerekiyor diye dusunuyorum.

Dragonfire haklisin valla. Hayatim hapishane gibi, kendime ayiracak vaktim bile yok. Sabah spor, oglen is, aksam ya daha fazla is ya da sosyallesmece derken foruma zaman ayiramadim. Bir de ben zamaninda forumun spor bolumunden alacagimi aldim, taniyacagim insanlari tanidim gibi dusunuyorum. Geri kalani laklak ve isime yaramiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saniyorum haklisin. Bu sorunla ilgili bulabildigim tek kaynakta da aynisini soylemisler. Adaptorde sikinti var. Minidisplayport 1.4 ile HDMI 2.0 convert eden bir adaptor bulup kaliteli HDMI Kablosu da kullanirsam duzelecek gibi.

Benim adaptor yetersiz geldi galiba. Gitti 19 euro.

http://www.gpforums.co.nz/threads/509405-Surface-Pro-4-to-4k-TV
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...