Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Elder Scrolls: Legends


Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Baslayacaksaniz once story mode bitirin ilk baya bi kart vs geliyor ordan. Sonrasinda da hemen solo arenayi yapin beles verdigi ticketla. Ondan sonra gold biriktirmece

Gold biriktikce arena yapin pack acmak yerine. 7 win yapinca 200+ gold ve 3 pack falan geliyor

Avatar secimi de onemli random secmeyin arada bonus kart geliyor lvl atlayinca.

Yesil/kirmizi deck op bu arada. Mavide de bi kac cok sinir kart vargerci.

Bence fazla kartlar haric hic patlatmamak lazim ne olacagi belli degil beta boyunca buff/nerf gelir kesin bi dolu karta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sadece kart bazında baktığında güzel. 4-5 maç attım, baya hoşuma gitti açıkçası kartlar ve oyunun kuralları, yeni stratejler falan.

ama o interface ve o art direction ile kendini oynatmamak için çok büyük çabalamışlar. yani oyunun temelini sevmeme rağmen 2. kere açmadım daha oyunu..

blizzard bu işi fazlasıyla iyi beceriyor valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun interface'i gerçekten 1996 Eidos Entertainment.
Biraz toparlasalar keşke. Onun haricinde oyun çok zevkli. HS'den aldığım zevki alamadım gerçi, belki de işin puştluklarına henüz vakıf olamadığım içindir bilemeyeceğim.

Arena'yı deneyeceğim biraz story'yi bitirip kartları tanıdıktan sonra.
Ama iş yapar oyun. HS'den sıkılanlara, 5 tane deck arketipiyle oynayıp durma üzerine bina edilmiş bir meta game'e güzel alternatif sunuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kullandığınız avatara göre o deckin kartları daha hızlı toplanıyor

Argonians - Scouts - Agility+Endurance - Green+Purple.
Dark Elves - Assassins - Intelligence+Agility - Blue+Green.
High Elves - Mages - Intelligence+Willpower - Blue+Yellow.
Wood Elves - Archers - Strength+Agility - Red+Green.
Bretons - Sorcerers - Intelligence+Endurance - Blue+Purple.
Redguards - Battlemages - Strength+Intelligence - Red+Blue.
Orcs - Warriors - Strength+Endurance - Red+Purple.
Nords - Crusaders - Strength+Willpower - Red+Yellow.
Khajiits - Monks - Willpower+Agility - Yellow+Green.
Imperials - Spellswords - Willpower+Endurance - Yellow+Purple


onun dışında level 24 ve level 32'de legendary card geliyor o anki avatarınıza bağlı olarak. şu liste doğru sanırım (%90). bold olanlar iyi baya (bence).

Wood Elf : Allena Benoch Ungolim The Listener
Dark Elf : Necrom Mastermind Queen Barenziah Indoril Archmage Divayth Fyr
Orc : Wood Orc Headhunter Gortwog gro-Nagorm
Breton: High King Emeric Daggerfall Mage Supreme Atromancer
Imperial: Renowned Legate Lucien Lachance General Tullius
High Elf: Ayrenn Mentor's Ring
Nord: Tyr Haafingar Marauder Miraak, Dragonborn Relentless Raider
Khajiit: Descendant of Alkosh Quin'rawl Burglar Ahnassi
Redguard: Merric-at-Aswala
Argonian: Red Bramman Black Marsh Warden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Şu vakitten sonra yeni başlayacak birinin hs oynaması için kalın bir cüzdana ihtiyacı var metada ki deckleri toplayacak kadar kart açması için.

Açıkcası ben bu yüzden denemeye karar verdim bunu, son yamadan sonra baya sevdim gideri var gibi duruyor biraz ui çalışması ile pamuk gibi olur. Şans versin denemeyen arkadaşlar. Zaten 1,5gb mı neydi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hs ile kıyaslayınca daha kolay bence bunda kartları toplamak. her 3 winde 15 gold + 1 kart geliyor. story modedan gelenler ve level atladıkça gelenler de var. arena da daha kolay burda 7 win yapmak.

kötü yanı legendaryler de dahil (uniqueler hariç) 3 kopya koyulabiliyor decke her karttan. o biraz sıkıntılı işte
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başlayacak arkadaşlara yardım amaçlı bir yöntem söyliyeyim,

vs AI Expert mode oynarsanız, her win başına 15dust veriyor ve günlük sınırı yok. Kırmızı/Beyaz deste ile 4-6. turlar arasında agzina vurabiliyorsunuz bilgisayarin.

Arenayı ögrenmek için solo arena oynayin, 6-7win yaptiginiz sürece başlangıç için iyi. Kartları ögrendikten sonra vs arenaya geçebilirsiniz.

Bir kaç gün önceye kadar bir bug vardı, shopdan gold ile pack alirken spamleyip sonsuz pack alabiliyordunuz. Onu fixlemişler ama bu bugdan yararlananları cezalandırmamışlar sanırım. Bu yüzden ranked vs oynamak biraz zor, bütün desteler OP ^^;
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
bu oyun nasıl gözümden kaçmış ya..
yeni hesaplara olan promosyon iyiymiş. 5$ a 10 pack ve 1 legendary garanti.. Hoş bana doğru düzgün birşey çıkmadı ama olsun

solo arena işide iyiymiş.. hem pratik, hemde ilk başlardaki farmı karşılıyor sanırım. Ne zaman ranked arenaya geçmek gerkeiyor? kaç wine düştüğümüzde ranked olmalıyız? (solo modu gittikçe zorlaşıyormuş)

ilk arenamdan 9 win aldım (ilk arenaların kolay olmasından olsa gerek.. öylesine kartları oynadım kazanmışım)


9 zafer / 0 yenilgi.. ödülümün ss ini atınca MEH dediler streamde :D

http://i.imgur.com/U6i5NhE.jpg

http://i.imgur.com/KSUTi0g.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 gündür oynuyorum ve izlenimimi aktarayım.
sadece 5$ harcadım ve güzel bir deck tamamlamam 10 gün kadar daha sürecek (günde 1 saat ayırmam yetiyor)..

Kısaca f2p olarak baya cömert buldum. Hoşlandığımız tarzda bir deck bulup ona yoğunlaşırsak kısa sürede bitiyor. (tabi tutupda 6-7 legendary decklerden bahsetmiyorum..)

Oyundaki kazandığınız goldu packlere harcamayın. redditdeki "solo arena" rehberlerini okuyup oralarda takılın. Zaten 1 pack beleş geliyor. (8 wini geçtikçe zorlaşıyor burası. Fakat yine de pack almaktan iyidir.) Sonrası Daily ve günde 300 soul ai farm ile geçiyor (yine 3 wine 15gold ve +1 kart var burada.. Fakat ilk başlarda günlük 300 dustını farmlamayı unutmayın. En azından bir kaç güne pvp de 3/1 oranında win alabilecek deckiniz olur)

oyun başında size bir promosyon geliyor. 5$ a 10 pack alabiliyorsunuz (fiyat Euro çıkarsa Amerika seçin ödemede dolara dönüyor).


Hızlıdan bir ai farm deck yaptım. günde 300 soul (dust) farmlıyorum ve sadece quest yapıyorum. 1 saat kadar vaktimi alıyor. (rare craft 100 istiyor).

Oynanış genel olarak hs gibi zaten. Fakat çok güzel ek özellikleri var. Rune sistemi ve prophecy denilen kart türü. 30 can var ve her 5 canda bir rune kırılıyor fazladan kart çekiyorsunuz. Yani düşmanın eli kafadan şanslı gelirse herşey bitmiş olmuyor. "comeback" sistemi yapmışlar bir nevi. Ayrıca prophecy kart türü rune kırıldığında denk gelirse, geldiği gibi (düşmanın sırası bile olsa) atabilir veya elinize koyabilirsiniz.

oynanış2: gündüz/gece diye 2 ye ayrılmış kart oynadığımız alan. Geceye atılanlarda "guard" yoksa, turn karşıya geçtiğinde onlara vuramıyor (büyüler acımıyor tabi).. Gündüz tarafı direk HS kafası.
Ayrıca 4/4 olarak limitli oyun alanı. Eğer dolu olan bir yere bir şey koymak isterseniz varolan bir kartın yerine koymalısınız (eskisi ölüyor). Bunu "combo" yapmak için de kullanabilirsiniz. Öldüğünde özellik veren kartlara düşman vurmuyorsa, onun yerine siz kendi kartınızı yokedebilirsiniz :).. neyse uzatmayayım Wall of Text atacak mana yok.

Boş oldukça twitch koyuyorum arkada dinliyorum. Hs ve bu oyunu bir arada oynayan bazı yayıncılara göre, RNG olayı daha azmış burada.

Benim hoşuma giden bir şey daha var. Oyunun konseptinin ciddi olması (nasıl diyeyim... Böyle ciddi karakterlerin arasında şaklaban şeyler benim pek hoşuma gitmiyor. )

bunlar ilk izlenimlerim. Detaylı bir inceleme yapmam için çok erken henüz.

ps: Açıkçası steamde MAGIC DUELS oynuyordum (2 set almıştım).. Çok sevmiştim fakat oyunlar baya uzun sürebildiğinden alternatif bakarken şansa denk geldim bu oyun. Her ne kadar hs gibi olsa da hoşuma gitti. Umarım bozmazlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
oyun güzel de aynı zamanda.

combo ve control decklerin güzelliğine kapılmayıp, budget decklere yönelmek iyi fikir.
Zaten güzel bir budget deck ile, günde 1 saat ayırarak, en pahalı deckleri 18 günde farmlayabiliyorsun.

şöyle yarı ucuz deckler bile "legend" seviyesinde oynayabiliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=uELmqn6j49U


ayrıca: 2 tane promosyon var satın alımı tavsiye edebileceğim. (diğerleri keyfe ve bütçeye bakar)

1. Madhouse (sanırım. bu ufak bir "expansion" ) : fiyatı $9.99 . istersen oyun içi gold lada alabilirsin fakat $ ile baya hesaplı oluyor.
https://legends.bethesda.net/articles/introducing-the-madhouse-collection?locale=en

madhouse içeriği

her kartdan 3 kopya alıyorsun. Toplamda 30 tane. Kartlar fena değil. Bunlarsızda deck yapılıyor AMA bunlarla eğlenceli deckler yapılabiliyor.

1 legendary card
2 epic cards
6 rare cards
1 common card




2. yeni oyuncular için olan ve 1 kez alınabilen: 5$ lık 10 luk paket (20$ değerinde sanırım. ayrıca bedava legendary de var yanılmıyorsam)


amma edit çektim ha..

şu site baya kullanışlıdır. Beğendiğin deckleri profiline özel olarak kaydedip, eksik kartlarını, ne kadar DUST (soul gem) e ihtiyacın olduğunu takip edebilirsin. (tabi kart sahibi oldukça profiline eklemen gerekiyor)

https://www.legends-decks.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
benden başka oynayan yok sanırım :D

blizzard yapmayınca kimse oynamıyor galiba.

ucuz yollu hs benzeri oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

hs den sonra LANE ve RUNE sistemine alışmanız biraz vakit alabilir ama kartlar iyi. Neredeyse her sınıf "combo, control, aggro, mid range" oynayabiliyor (metada olmayan decklerle bile ilk 100 e girmek mümkün)

tabi ne olursa olsun. yeni oyuncuysan ya biraz $ atacaksın. Ya da sadece 5$ bir seferlik olan paketi alıp, deck hedefleyip, günde 2 saat farm yaparak takılacaksın (seçilen decke göre 3 gün ile 20 gün arası sürer farmınız. Zaten para harcamayacaksan ucuz yollu aggro hedeflemek lazım)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...