Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Justice League (17 Kasım 2017)


Harvey

Öne çıkan mesajlar

Barathrum said:

scorch said:

kötü film izlemeye değmez

BvsS bile daha iyiydi.

senaryo ve ilerleyiş 0

hepsi birleşsin kötü adam dövsün "UFFSS SÜPER! HADİ YAPALIM!" zihniyetinin 1,1 örneği.

DC hem aç köpekler gibi milyon dolar kazanmak istiyorsa önce maliyeti ve sabretmeyi öğrenmesi ve filmlerinin herşeyini kendi stüdyosunda kullanmalı.

filmde bariz bir kopukluk ve wthdidijustwatch modeline sokuyor sadece. hani olabildiğince pozitif yaklaşmaya çalışıyorum, wonderwoman gibi kontrollü ve başarılı denilebilecek karakter oluşturmayı başarmışken sırf para babalarının sabırsızlıklarına yenilip hemen bunu çekmeleri yazık olmuş zaten gişe sıçışı bile izleyicilerin tepkisini göstermeye yetiyor gibi.

temelinde karakterlerin görünümleri 7-8/10 ama senaryo aksiyon dialog ve konu 2/10'dan yukarı değil.

DC'nin bi 20 senesi daha var Marvel'in mevcut durumuna erişmesi için yazık.


Beni uzun uzun yazmaktan kurtarmışsın :) Ne dediysen aynen katılıyorum. Atmosfer yok, acayip kopukluklar var filmde. Filmden çıktık ve Dc ye birkez daha lanet okuduk bukadar heyecanla beklediğimiz filmin içine ettikleri için.

Bu arada filmin adı Justice League kesinlikle olmamalıydı.

Sebebi

Yahu Superman bukadar da Hypelanmaz ki arkadaş bu ne böyle. Adamı resledin tamam, Wonderwoman'ı Aquaman'i birer eliyle tutuyor üstüne Cyborg'u tokatlıyor üstüne Flash'a saldırıyor. Bokunu çıkarmışlar ama bu senarist Superman aşığımıdır anlamadım?!?!?

Ayrıca Flash bir arabayı uzağa götürürken bu koca binayı götürüyor, Stepphanwolf mudur nedir onun ağzını burnunu kırıyor tek eliyle. Filmin adı kesinlikle Return Of The Superman, Rise of Kal-el falan olmalıydı



Flashı çok çok rezil etmişler. Şu filme Flash için gittim. Liseli ergen, herşeyden korkan, beceriksiz, güçsüz biri olarak göstermişler. Hakikaten yönetmenin hangi super heronun fanı olduğu belli, Aqumanin'den aynı şekilde hiçbir özelliğini göremedik.


karakterleri anlamayan etmeyen insanlara film yaptırırsan olacağı bu.

BvS'de de vardı bu sıkıntı. Superman'i Batman, Batman'i Punisher yapmışlardı.

Superman'in dengesiz bir karakter olduğunu biliyoruz zaten de, nasıl Marvel karakterler arasında oturaklı bir güç dengesi oluşturabiliyorsa, bunlardan da beklemek gayet doğal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
henri cemil ve kek affleck için bıraktı deniyor ama biraz muallak. "bıraktı, bırakıyor, köşeye koydu alacak gibiydi ama unutup gitti sonra, yok abi bırakmadı demiş menajeri" falan diye bi sürü haber var son 3 günde.

dceu başlığımız bile yokmuş, şunu yazacak yer ararken fark ettim. BÖYLE DANDİK İŞTE BUNLAR.

edit: BIRAKTILAR! diye bi sürü haber var, "yok abicim öyle bişi" diye de var. inşallah hepsi bırakır da kapatırlar dükkanı. uyuz oldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...