Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Tokyo Ghoul


Milamber

Öne çıkan mesajlar

sanki bilmemiz gereken karakterkermiş de biz unutmuşuz gibi yedirmeye çalışıyorlar. owl ları yapan mad scientist kim ola mesela. yada öteki küçük kız kılıklı ghoul?

said:
This is basically highlights from the manga
Season: 1 Actual Story
Season: 2 a little bit of a story
Season: 3 Random bullshit
Season: 4 WHAT THE FUCK IS GOING ON SOMEONE PLEASE FUCKING TELL ME BEFORE I DIE OF SHOCK.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce aynı sebepten mangayı droplamıştım, animede aynı kafada devam ediyorlar lol. Gerçi benim bıraktığım kısım Re:S1 in yarısına filan denk geliyordu ama baymıştı cidden.
Gerçi karakterleri taglemeye başladılar adını ve rankini filan yazıyorlar hepsinin ama yetmiyor, anca "şöyle bir olay olmuştu da bu karakter şunu yapmıştı ya..." filan diye hatırlatmaları lazım.
Bir de yeni tanıtılıp topu topu 15 saniye screentime alıp sonra ölecek karaktere de isim vermekle uğraşmasınlar pls.

Dragonfire said:

owl ları yapan mad scientist kim ola mesela.

manga

Mangada vardı onunla ilgili bir arc. Tam hatırlamıyorum ama Kaneki birşeyler araştırıyordu, bi ghoul laboratuvarına girişiyordu filan, orada tanıtılıyordu. Ama o kısım animede komple değişmişti, Root A ile apayrı bir route üzerinden gitmişlerdi. Animede çok az gördük sanırım, onu da tam hatırlamıyorum.
Şimdi direkt olarak o kısımlara referans veriyorlarsa Root A'yı komple retconlayıp hiç olmamış gibi davranacaklar herhalde.



Mangaya geri mi dönsem yalnız, animeden hiçbir şey anlamıyorum fastforward modunda her bölümü. Gerçi mangayı da anlamıyordum ilk baştaki sebepten dolayı, ama anime iyice aştı apayrı bir clusterfuck seviyesinde artık.
Ne kadar baltaladılar mangayı, bu kısımlar mangada daha düzgünse mangaya dönebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16

iyice saçmaladılar artık ya, madou'yu da guuru yaparlarsa artık pes. süper beyinsizce, out of character kılıcın önüne atlamaya takizawa zibidisi için, yok artık. ccg'yi kötü guuru yapma fikri hakikaten beyinsizlik olmuş.

nasıl anlaşacakmış insanlarla, insanları katır kutur yiyorlar yani ey beyinsiz kaneki. 276234876 tane imba guur var zaten, bir tane güçlü insan arima vardı onu da öldürdüler.

herkes birbirine girdi karman çorman zaten, yeni izlediğim halde eski sezonları çoğu zaman birşey anlaşılmıyor kim kimle niye kapışıyor diye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17

ya hala anlamadığım, önceden de söyledim, nasıl uzlaşacaklar yani? ve guruları sanki "yanlış anlaşılmış yeşil adamlar" gibi anlatıyorlar gene, çatır çutur yiyorlar insanları. ne yapacaklar yani nikotin bandına mı geçecekler.

hani böyle "bir buluş yaptık, laboratuar kültürü insan eti" filan diye birşeyler çıksaydı bari. insanlara saldırmasalar insanlar neden savaşsın zaten. ben mi birşeyi unutuyorum diye sorguladım bütün bölüm. mado'ya da ajitasyon yaptılar, çocukları bıraksalar yanında saldıracaklar biraz sonra.

ccg'de de o zibidiyi başgan mı yaptılar nedir, off-screen neler oluyor belli değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...