Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Draw Thread #1


xunn

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
abi bunda cila yok zaten, daha keskin kenarlar ile denediğimde sıkıcı bir hal aldı resim sonra geri çevirdim. genelde temel atmosferi ve formları oturttuktan sonra bırakıyorum o da biraz yarım resim gibi gözüküyor sanırım.

o fırça hissini ve genel kompozisyonu kaybetmeden detaylandırmak için ne yapmak gerekir diye düşünüyorum. photobash vs de yapmadan. belki başka dokuları olan fırçalar ile inceltilebilir? doku eksiğini gidermek için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tharin daha kolay şeyleri kovala önce abi. Çok complex işlerden başlıyosun, kendi hevesini kaçırırsın.

Dur bak bu super sekrit how to git gud guide'ımı postlayayım.

You do it after school, between classes, during lunch. You have no social life, you remain a virgin until college when you finally get tired of being alone, go to a party, do some drugs, and fuck a fat, ugly chick that smells like slightly aged cheese and contract herpes. After this incident, your survival instincts kick in and you vow to never forget what happens when you abandon your sketches for the "real world," and go back to doing nothing but drawing and refusing to go to any social events out of fear that Rosie might be there and give you a new super strain of your finally suppressed herpes.

https://my.mixtape.moe/ptoytl.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Şimdi arkadaşlar ben kendimle çok gereksiz bir challange'a girdim. Hayatımda en yeteneksiz olduğum 2 şey varsa biri resim biri müziktir. Ki müzik yeteneğim resmin yanında virtiöz seviyesinde kalır.

En son resim denememi ilkoul 3te fln yapan ben dediğim gibi kendimle bir challange'a girdim, acaba geliştirebilcem mi, geliştirebilirsem de ne kadar geliştircem yıl sonuna diye.

Bu veledin eğitim videoları ile başladım
https://www.udemy.com/the-ultimate-drawing-course-beginner-to-advanced/

ne kadar yararlı olur, belki yararından çok zararı mı olur fikrim yok. Daha ilk video da hadi göz çizin diye başladı, göz'e haraket olcak bişi çizdim zaten sdfsdf

Neyse sorumun özüne gelirsek, dünyada how to draw for extremely untalented idiots şeklinde bir kitap method bişi var mıdır, bak kalemi aha böyle! tutcan dan başlayıp, işte ne bileyim düz çizgi bak böyle çizilir diye gösteren.

Hani bi hedefim yok, sadece safi yeteneksizlikle ne kadar ilerlenebilir diye merak içindeyim.

öbdüm.

arada sanata küfür olmayan bişiler çizebilirsem paylaşırım da buraya, gelişme(!) olabilirse gözlemlersiniz siz de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...