Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thunderbolt Fantasy


Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar



[video]https://www.youtube.com/watch?v=YIFSyWow7j4?feature=oembed" width="459">



TV bölümüne mi açayım bilemedim, ilk bölümü dün yayınlanan Japon-Tayvan ortak yapımı ve kuklalarla yapılmış stop motion bir dizi. Ama prodüksiyona oldukça abandıkları epey belli oluyor ki tıpkı Anime'ler gibi Crunchyroll yayınında yeralmakta. Senarist Gen Urobuchi, besteci Hiroyuki Sawano, seslendirmeciler Kousuke Toriumi, Tomokazu Seki, Junichi Suwabe, Kenichi Suzumura, Rikiya Koyama, Nobuyuki Hiyama, Sayaka Ohara gibi en azından birkaç serisini izleyip aşina olduğumuz isimler. Açılış şarkısı bile T.M. Revolution'a seslendirilmiş.

Tian Xing Jiàn adlı kutsal bir kılıç var. Dan Fei diye bir kızla abisi bu kılıçla kaçarkene Xuan Gui Zong klanından Miè Tian Hai'nin adamları bu kılıcı elegeçirmek için karşılarına çıkıyor. Kız kılıcının muhafızı olmak zorunda kalıyor ve kaçarkene gezgin kılıç ustası Shāng Bù Huàn ve Lǐn Xuě Yā adlı esrarengiz bir adam onu korumayı üstleniyorlar. Olaylar gelişiyor.

Dışarıdan çok düz bir hikaye gibi görünüyor ama işleniş 10 numara olmuş. Bazen kuklalarla yapıldığını bile unutacak noktaya geldim , öyle diyeyim. Bu yaz farklı birşeyler arıyorsanız bu seriye bir şans tanıyın derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
ya şunda isimleri japonca okunuşuyla yazsalar sub'a keşke. ZA WARUDO'dan the world'u anlıyoruz da, çincesini nerden bilelim. nyaa'da TAC diye birinin sunumu var, font bok gibi olsa da dediğim gibi çevirmiş. ama çevirme hızı yavaş daha 3.bölüm bile yok.

kingdom'da böyleydi, serinin ortasındayım, daha mc isimleri tam bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...