Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mmo oyun yok v12345


Mosquito

Öne çıkan mesajlar

  • 2 yıl sonra ...
bdo'dan beri yeni mmo yok ya net 3 senedir. ben lisedeyken falan atlantica, voyage century, fallen earth sürekli unique yeni bişiler çıkıyordu. turn based mmo 10 senede hiç çıkmamış mesela atlantica gibi. voyage century'den archeage ve bdo'da biraz esinlenilmişti.

mmo crowd'u 30+ yaş ortalamasına geldi artık zaten mmo'ya vakit yok, sanırım yaş ortalaması emekli moduna gelmeden mmolar geri dönmeyecek. tera'msı astellia bu yaza çıkacak bi de bluehole'un a:ir var. batı iyice co-op a-rpglere kaydı. indie mmolar indefinite delay yiyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eso çok güzel mmo questing, lore, dungeons & raids, world events vs ama combatı çok kötü, class design diye bir şey yok, her build aynı weaponskillerini kullanıyor.

gw2 class design açısından mükemmel, gördüğüm en güzel warrior, necromancer ve elementalist implementasyonuna sahip ama endgame diye bir şey yok. ascended yap bitti pve.

xeşke ikisi birleşse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bioware'e karşı önyargılıyım abi ondan çok fazla bakmadım ona. biraz göz atayım videolara. firefall kadar mmo olsa keşke. ama sanırım warframe clone bişi. fallout76'ı almadım ama anthem'i alabilirim, hata yapma hakkımı kullanarak.

eso'a combatı yuzunden dayanamadım yoksa single player oyun gibi oynayacagım bi ara da aradıgım sey bu degil. gw2'de carrot yok. wow, ffxiv kalıcı bıraktım zaten. yalnız dota auto chess'deki gameplay baya atlantica'ya benziyor. başka bişi isteseymişim keşke :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...