Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mmo oyun yok v12345


Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Blade and soul sarmıyor. late sıkıcı oluyor. Biz Icarus Online'a başladık 3 kişi fena değil oynatıyor ama pay to win olacağı için uzun süreli olacağını düşünmüyorum.

Ben de uzun zamandır güzel bir mmorpg arıyorum. Çok fazla mmorpg oyun oynamadım. 2005 yılında Conquer Online'a başladım. Yaklaşık 7 sene oynadım ve ondaki tadı hiçbir oyunda bulamıyorum. Sonradan o da cps denilen gerçek parayla satın alınan bir para birimiyle hard core bir p2w oyunu oldu. Öyle bir p2w oldu ki kendini bir kaptıran en az 1000 dolar harcamadan çıkamıyor oyundan. p2w'in allahı bu oyun.

Oyunda farm yapmak çok eğlenceliydi aptal aptal 5 tane şundan öldür 3 tane bunu kes questleri yoktu sadece farm yaparak level alıyordun. Belli levellerın belli kasma yeri oluyordu.

Okçuların multiple shot skilli vardı tek seferde 15-20 mob öldürebiliyordu parti kurup 70 level altı playerları peşine takıp onlara level aldırıyordu kendi de point kasıyordu.

Her yerde pk yapabiliyordun 4 kişi öldürürsen kırmızı oluyordun ve ölürsen itemin düşüyordu 10 kişi öldürürsen siyah oluyordu ve ölürsen jaile düşüyordun pk puanların azalana kadar.

Guild War lar çok zevkliydi bir grup kaleyi savunuyor diğer grup saldırıyordu. Zaten her yerde pk yapabildiğin için kimse pvp eksikliği hissetmiyordu. Hem pve hem pvp en güzel oyundu Conquer Online.

Yok mudur hala böyle bir oyun? Albion Online başlamayı düşünüyorum belki o bu tadı verir. Ultima Online ve Conquer Online'a çok benziyor. Ancak onda da Conquer'da olduğu gibi gold gerçek parayla alınıyor sanırım. o da hard core p2w olmadığı sürece sorun yok. CO 'da hayvan gibi p2w olmadan önce oynanıyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
mmo yok lan.

black desert'a gene başlayayım dedim, p2w yoluna gideceklerini açıkladıkları için dönesim kalması. zaten oyunu da single player gibi oynadım.

riders of icarus meh çıktı. 2008 yılının combatı daha çekilmiyor.

master x master fena değilmiş, skyforge'un 2.5D versiyonu gibi, diablo moba kırması yani. aslında mmo da sayılmaz. birde cbt bitiyor.

herowarz diye bi oyun buldum internetin derinliklerinden, animemsi diablo/poe gibi bişi. bu da mmo değil. çerezlik belki oynanır. büyük ihtimal çöp ama yoklukta bakacağım.

wildstar steam'e geldi, bi indireceğim ama ona da bi türlü saramamıştım, cartoony sci-fi art style'ı meh.

tera'da yarın leveling eventi varmış, beleş endgame seti veriyorlar lel. combat'ı eğlenceliydi, başlayacağım gene. yeni classı oynarım.

http://en.tera.gameforge.com/news/detail/event-the-league-of-levelers

blade & soul'un suyu çıkarana kadar oynamıştım, dönesim yok hiç o yüzden. birde parmaklarda carnal tunnel triggering bi yapısı var.

revelation online da hakikaten iyi gibi. bunu bekliyorum artık. blade & soul'un open world yenisi gibi. hypelandım. çin open betasını indiriyorum bunun da.
https://www.youtube.com/watch?v=rjuSbOj__SE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben mmo sorununu çözdüm artık.

pve zaten mmo oyunlarda ez olmuş. herkez loot alıp çıkma derdinde (wildstar gibi oyunlar varda.. millet kolaya çok alıştı artık olmaz o iş)


kafa göz kırmak için: Arpg takılıyorum
pvp hevesim içinde : Moba oynuyorum.

mmo aramaktan kurtuldum artık :P, zorlayıp moba öğrenince mmo aramıyor insan artık.. Bir anda o kadar hero, eşya, build vs.. derken korkutucu oluyorda.. bir süre sonra zevkli olmaya başlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben de bikaç sene öncesine kadar mmo olmadan yapamazdım ama yavaş yavaş insan anlıyor mmo'nun dead genre haline geldiğini. bu tür aslında modern insan yaşamına ayak uyduramadığından öldü. pve'siyle pvp'siyle hardcore mmo oyunu yapsalar bu oyunu oynayacak eski mmo'cular çoluğa çocuğa eve barka işe karıştığından yeterince vakit ayıramayacak ve oyuncusuzluktan f2p'e, oradan da p2w'e evrilecek. casual oyun yapsalar herkes bok atacak guild wars 2'de olduğu gibi.

şahsen çok pvp istersem indiriyorum gw2'yi amaçsız spvp'sinde 1 hafta takılıyorum sonra yine bırakıyorum. pve konusu için ise diablo ve benzeri oyunlar, en olmadı singleplayer rpg'ler iştah gideriyor yukarıda da dendiği gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...