Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Ahşap Zıpkınlar


_-ares-_

Öne çıkan mesajlar

  • 2 yıl sonra ...

yeni yaptırdığım ahşap zıpkın :D ne alaka ama görün dedim madem merak etmişsiniz.Buda benim yaptrıdığım son alet.
Ahşap zıpkın çeşitli işlemlerden geçtikten sonra çok zor şişmesi falan hemde daha iyidir kütlesi bol olduğundan tepkimesi o oranda azalır.Atıyorum 3 lastikli bir aliminyum veya karbon zıpkınla eşleştirirsek.Aliminyum veya karbonda içi boş olduğundan çokta başarılı atışlar yapamayız ama güzel kütleli bir ahşap zıpkın olursa tepkimesiz hedefimize yüksek hızlarda atış hızıyla ulaşırız.Suya karşıda gemilerdede kullanırlar en dayanıklı en iyi ağaç teak ağacıdır bu ağaç fiyat olarakta uçuktur.







Scuba,apnea ile uğraşan arkadaşlar varsada tanışmak isterim.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 23:37 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cressi iyidir fakat artık bu sektörde değil yeni zıpkını pek güçlü bir karakteri yok sert bir lastik takınca şişi bırakıyordu veya bel veriyordu yani borusu yamuluyor. Scuba ve elbiseler konusunda iyiler.Bu sektörde zıpkın olarak rob allen ve rabitech amerika,avustralya,ve güney afrikada ve bol ödülleri olan markalar..Avrupada ise en popüler marka o.me.r dir diğer av malzemeleride çok iyidir. Elbiselerde elios,polosub çok iyidir özelliklede derin dalış elbiselerinde smooth skin tabir ettiğimiz elbiselerdir bunlar serbest dalışlarda kullanılır scuba elbiselerine göre kat kat rahattır konfor olarak.Technisub ın scuba aksesuarları çok kalitedir maskeleri özellikle.Paletlerde is c4 dür komple karbon alıp maximum düzeyde performans alırsınız.Şöyle diyebilirim bunun gibi birçok kaliteli marka var ama her üründe o kaliteyi gösteremiyorlar birinin zıpkını süperken diğerinin elbisesi vs vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

büyük çaplı hayvanlarda okyanusta şu sistemi kullanıyorlar zıpkının şişine breakway dediğimiz bir sistemle takılıyor ipin uzantısı ise deniz yüzeyindeki şamandıraya gidiyor vurduğunuz anda zıpkınla ilişkisi kalmayıp direk şamadıra ile balığı yoruyorsunuz.
zegna Türkiye'de nerelerde dalıyorsun?

http://www.youtube.com/watch?v=kwkpBKTUIMsvideolara bakabilirsiniz =)
buda yerli video gökhan çetin abinin yaptığı avdır

http://www.youtube.com/watch?v=DBvrsAHa89E

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:24 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tasucundan alanyaya dogru giderken tasucuna 50km civari tisan diye bi tatil koyu var. 20 senedir oraya gidiyorum ben yazligimiz var, 2002 de dunyanin en guzel 13. koy u mu ne secilmis, cok fazla kayalik ve tam karsisinda bir ada var. irili ufakli koylar filan oldugu icin balikta bol.

hele 2004 te mi ne tasucundaki balik ciftligi patlamisti ve 50 bin tane damizlik cupra filan yayilmisti oralara felaketti vur vur bitmedi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...